Hogy mondjam el anyának hogy megjött?
Én pl. emlékszem, hogy anno nem féltem csak marha kellemetlen volt, hiába másokkal tök simán beszélgettünk ilyenekről. Nekem anyámmal nem volt ilyen tekintetben túl fényes viszonyom, beszélgetni nem lehetett vele ilyenekről, inkább úgy nézett ki, hogy ő beszél, én meg max. egyetértek, vagy hallgatok, ha egyáltalán, mert inkább elő se jöttek ezek a dolgok egyáltalán. Pl. emlékszem, mikor egyszer főztem otthon, akkor valamire kattant neki ilyen szexes dolog, és akkor arról elkezdett nekem beszélni, mint valami nagy gondoskodó tudós anya, nekem meg csak az járt a fejemben, hogy komolyan most jön rád, évekkel vagy lemaradva, szerintem már rég többet tudok mint te...
Én igazából máshonnan simán megszereztem a szükséges információkat, úgyhogy nem is voltam rászorulva, viszont mikor megjött, akkor nyilván szólni kellett, mert hát zsebpénzem nem volt és kellett valami a lábam közé. Meg amúgy is.
Szóval én anno, utáltam elmondani, mert tudtam, hogy akkor majd egyből jön ezzel az anyukás hülyeséggel, meg ki tudja majd mit akar mondani, vagy előadni, mikor én egyáltalán úgy voltam vele, hogy jó legyen betét és lépjünk túl a témán, de főleg ne kezdjen ebbe a "jaj de nagy már a lányom" édelgésbe, vagy ilyen felvilágosító szövegbe, emiatt, mikor amúgy meg marhára tojt rá mindig vagy ha nem tojt rá, akkor csak simán tök kellemetlen volt az egész, mert úgy állt hozzám, mint valami óvodáshoz, aki tök hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!