Mit tegyek? Idősebb a pasi, így a szülők nem fogadják el.
Figyelt kérdés
Én 17 vagyok, a pasi 25. Kb. másfél éve ismerem, neten ismerkedtünk meg. Csak 3-4 havonta tudunk találkozni, mivel külföldön dolgozik. Eddig titkoltam a szüleim előtt, féltem a reakciójuktól. Karácsony után találkoztunk a pasival utoljára. Ekkor kitálaltam a szüleimnek, ugyanis tovább már nem bírtam eltitkolni előlük ezt a dolgot. Ők erre teljesen kiakadtak..jött a duma, hogy "de mi van 3 gyerekes családapa, vagy épp terrorista vagy ki tudja micsoda" persze jött az is, hogy " csak ki akar használni téged, lefektetni aztán meg majd nézhetsz" ..az a gond, hogy én teljesen beleszerettem ebbe a fiúba és nem akarok lemondani róla.Úgy érzem a pasinak is fontos vagyok, hisz már a szüleinek is be akar mutatni. A szüleimmel nem lehet rendesen megbeszélni dolgot, még azt sem engedik, hogy végigmondjam a történetet. Anyám egy képből megállapította, hogy ez a pasi bizony úgy néz ki, mint aki csak kihasználja a lányokat/nőket így azt sem tudom, hogyan magyarázzam el neki, hogy rendes fiú, legalábbis velem eddig rendesen viselkedett. A pasi elmondta, hogy sajnos tett olyan dolgokat, melyekre egyáltalán nem büszke, de már megbánta és esze ágában sincs még egyszer olyanokat tenni. Én ennek ellenére is szeretem és fontos nekem. Eddig jól alakultak a dolgaink, ugyanis fél év múlva végleg hazajön, így többet együtt tudnánk lenni,de most a szüleim kavartak be rendesen. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek..nem szeretném elveszíteni ezt a fiút, de a szüleimmel sem szeretnék rosszban lenni...2016. jan. 2. 21:58
11/11 anonim válasza:
És az is jó kérdés, milyen "dolgokat" tett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!