Mit tegyek, hogy apám ne kövessen állandóan focimeccsre?
Apámról annyit kell tudni, hogy egy idegbeteg, agresszív, minden kis s..ron kiabáló, kocsmába járó ember.
Kiskoromba (8- egészen 17 éves koromig) meccsek után nagyon sokat sírtam, üvöltött velem részegen, k..va anyázott stb.
Ettől minden meccsen reszkettem a félelemtől.
Mai napig követ mindenhova, ossza az észt, meccsek után magyaráz, hogy hova kellett volna futnom stb. Erőltette mindig a focit, kérdezésem nélkül vitt mindenféle akadémiákra (ahova már alacsony létem miatt nem vettek volna fel). Egyértelmű volt, hogy nem vesznek fel, erre ő velem üvöltött, hogy szedjem össze magam, sz.r vagyok.
A körülötte lévő világot egyáltalán nem érzékeli, csak a kis szabályai szerint él, mindig mindenért a másikat hibáztatja (ez valami komplexus?!) Emiatt nem is beszélek vele, ennek ellenére mindig jön utánam.
Mit tegyek még? Nagyon szeretnék minél hamarabb elköltözni, de sajnos ez még nem lehetséges.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!