Ti mit szólnátok ha megtudnátok, hogy a 18 éves lányotok egy 30 évvel idősebb férfival van "kapcsolatban"?
bennem nem volt semmiféle apakomplexus, a szuleim sem hanyagoltak el. 16 évesen a 30-35 évesek tetszettek, 18 évesen meg a 45 évesek..ezt tartottam is 27 éves koromig. csak 40-en (43, 45, 47) feluli barátaim voltak. imádtam oket, az intelligenciájukat, azt, hogy tudják mit akarnak, hogy lehet rájuk számitana stb. stb. anyagilag sosem támogattak, nem is volt rá szukségem (18 évesen lakást kaptam Pesten, magániskolába jártam, volt elegendo zsebpénzem,dolgoztam is az iskola mellett, szoval mindenem megvolt)
végul 30 évesen férjhez mentem. 37 éves vagyok még mindig a 40-en feletti férfiakat tartom vonzonak.
azért, hogy egy joval idosebb férfiba lett szerelmes, nem szolnék. viszont, ha pénzért szexelne, kulonféle szolgáltatásokat nyujtana "luxus cikkekért"...elsullyednék szégyenemben. egy darabig nem birnék ránézni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!