Hogyan telt az új év első napja családi körben?
Figyelt kérdés
Mit csináltatok ? Volt valami vigalom?2016. jan. 1. 16:45
12/13 anonim válasza:
Jól telt. Délelőtt aludtunk, aztán végre volt időm magamra, fürödtem egy nagyot :)
Aztán barátommal elmentünk kicsit kutyát sétáltatni az erdő felé, kirándultunk. Utána még nálunk maradt estig, hazament, én meg lencsét ettem és filmeztem anyámékkal.
És még a hó is esett, meg is maradt, szóval tökéletes volt a nap, most meg tanulok.
13/13 anonim válasza:
Szülinapoztunk, ugyanis nekem január 1-jén van a szülinapom. Anyukámmal és nagypapámmal, apukám nem volt itthon. Ettünk tortát, de amúgy mindent úgy csináltunk, mint bármelyik másik napon. Sétáltunk, otthon voltunk. Papám tévézett, anyukám főzött, én gépeztem stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!