Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan telt az új év első...

Hogyan telt az új év első napja családi körben?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok ? Volt valami vigalom?
2016. jan. 1. 16:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
meg farkalt a pasim :D
2016. jan. 1. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Jól telt. Délelőtt aludtunk, aztán végre volt időm magamra, fürödtem egy nagyot :)

Aztán barátommal elmentünk kicsit kutyát sétáltatni az erdő felé, kirándultunk. Utána még nálunk maradt estig, hazament, én meg lencsét ettem és filmeztem anyámékkal.

És még a hó is esett, meg is maradt, szóval tökéletes volt a nap, most meg tanulok.

2016. jan. 1. 23:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Szülinapoztunk, ugyanis nekem január 1-jén van a szülinapom. Anyukámmal és nagypapámmal, apukám nem volt itthon. Ettünk tortát, de amúgy mindent úgy csináltunk, mint bármelyik másik napon. Sétáltunk, otthon voltunk. Papám tévézett, anyukám főzött, én gépeztem stb.
2016. jan. 3. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!