Elengednétek a 14 hamarosan 15 éves fiatokat (9. osztályos) Szilvesztererzni a barátaival?
Nem vagyok szülő, attól függ, milyen lenne a gyerekem.
Ha megbízható lenne, nem verne át, általában betartaná az ígéretét, és megígérné, hogy nem cigizik, nem drogozik, és nem issza le részegre magát (nem azt jelenti, hogy semmit se ihat, csak mértékkel), akkor igen. Egyéb esetben nem.
Csak én vagyok rém maradi, amiért kiakaszt, hogy ennyien emlegetitek az óvszert egy 14 éves fiúnak?
Nyilván, ha már úgy alakul, nem kérdés, hogy legyen nála!
De 14 évesen egy szilveszteri, alkoholmámoros egy éjszakás kaland... ezt (főleg ebben a korban) finoman szólva jobb lenne elkerülni.
Most bontogatja a szárnyait, ami az éjszakai életet illeti, inkább azt kellene megtanulnia, hogy kell buliban is, olykor becsípve is felelősségteljesen viselkedni. (Mondjuk a felelősségteljes viselkedés nálam nem merül ki abban, hogy "legyen nálad gumi"...)
Kérdező, határeset, de hajlok rá, hogy elengednélek, csak ne csinálj semmilyen hülyeséget! :)
Én sem értem, miért normális részeg tininek lenni, csak mert léteznek részeg tinik.
Azt meg nem értem, mi értelme blackout részegre innia magát az egyik büszke előzőnek. Azt otthon ágyban fekve is meg tudja csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!