Elengednétek a 14 hamarosan 15 éves fiatokat (9. osztályos) Szilvesztererzni a barátaival?
Dolgoztam kocsmába...egész jó ideig.
És ...rohadt jó bulik szoktak lenni, ki ne hagyd! :)
9.-be engem sem engedtek el, bezárták az ajtót. Kimásztam az ablakon, majd a kerítésen, de azért egy cetlit ott hagytam, hogy telefonon utolérnek, bármikor is izgulnának értem :D
Szilveszterkor mindig haza kellett volna mennem éjfélre pontosan de annak (könyörgöm!!!!!!!) mi az értelme? Szilveszterkor pont az éjfél a lényeg!
Ja, és nő vagyok. És lassan diplomás szülésznő. De a fiatalság, az fiatalság. Ennyi :)
Szóval, vigyázz magadra, és érezd jól magad ;)
Bármelyik városban is kiszolgálják a 14-15 éveseket, szó nélkül, Budapestről már nem is beszélve, nem kell ehhez "faluhely."
Ugyanebben a dilemmában vagyok, kérdező, csak a mi esetünkben én vagyok a szülő, felnőtt felügyelet nélküli házibuliba hivatalos a gyerek, nem kocsmába. Nem a piálástól féltem őt, inkább a petárdázástól, tűzijátéktól, amit biztos, hogy vinni fognak páran. Tulajdonképpen más érvet nem tudok felhozni ellene, ezt pedig, remélem, a többi szülővel meg tudom beszélni, hogyan kerüljük el a veszélyt. Ha sikerül, akkor elengedem.
Téged úgy engednélek el, ha a társasággal meg van beszélve, hogy időről időre egy szülő benéz rájuk. Ha lesznek lányok, az óvszer sem hülyeség, kicsi az esély, hogy használni is fogod, de inkább legyen nálad százszor, amikor nem kell, mint egyszer ne, amikor meg nagyon kellene.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!