Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem értik...

A szüleim miért nem értik meg, hogy én nem akarok soha családot?

Figyelt kérdés

Nem tudok elviselni senkit hosszabb távon magam körül.

Egyedül szeretek élni.

Őket is elég ritkán látogatom.

2015. dec. 29. 05:28
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

"Arra" mindig van partner.

De azt én válogatom meg,ha nem sértődsz meg.

Mondtam is anyámnak ezt már többször is.

De nem mindenki és nem minden áron.

Nem szorulok arra,hogy bárki jó legyen nekem ilyen téren.

Sportos,igényes megjelenésű vagyok.

Ezekkel a hölgyekkel,akikről beszéltem is tapintatos voltam,és udvariasan utasítottam őket vissza.

Nem a korukkal volt a baj.Egyszerűen nem voltak számomra vonzóak,illetve az,hogy úgy közeledtek hozzám,mint egy férjjelölthöz vagy apadonorhoz.

2015. dec. 29. 13:14
 22/26 A kérdező kommentje:

Anyámnak mindig az ilyen konzervatív nők jöttek be.

Nem szereti a pesti nőket.Mikor apámat "levadászta",azt mondta akkor is egy ilyen nő volt az ellenfele.Az is nagyon hajtott apámra.

Azóta nem szereti az ilyen nőket.

Vagy egy nővérem,neki is mindig beleakar szólni,hogy hogyan öltözzön.

2015. dec. 29. 13:18
 23/26 A kérdező kommentje:

Anyám egyszerűen nem érti meg,hogy én egy "nagy gyerek vagyok",és így érzem jól magam.

Nem akarok elköteleződni.Attól,hogy gyerekem legyen,egyenesen viszolygok.

Sok hobbim van,szeretek szabadon élni.

Nem akarok egy robot-átlagos életet élni.

Nem vágyok papás-mamásra,boldogan élünk még meg nem halunk életre.

Szeretem az emberi társaságot,de csak egy bizonyos ideig.Nagyon szeretek egyedül lenni,akkor úgy érzem hogy senki sem korlátoz.

Olyan nők társaságát keresem,akik nyitottak az effajta szabad életre,és ők is így gondolkodnak.

Többnyire barátaim vannak.

2015. dec. 29. 14:08
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bújj kis édesanyád valagából, közöld vele, hogy ez volt az utolsó ilyen hútzása vagy elfelejthet téged pár évnyi családi összejövetel erejéig. Ha neked erre van szükséged, szabad életre kötöttség nélkül, az a te döntésed.
2015. dec. 29. 14:57
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Off: ugyanilyen vagyok mint te, most tök jól esett hallani róla h más is ugyanígy van ezzel :D ha valami babás műsor van a tévében, rögtön mondogatják h majd ha a te gyereked is ekkora lesz... Csakhogy nekem sose lesz gyerekem :D

On: én elmondanám anyukádnak h ezután szüneteltetjük a kapcsolatot, addig amíg fel nem fogja h te mit szeretnél

2015. dec. 29. 20:26
 26/26 anonim válasza:
100%
Azt vallom, az embernek akkor legyen családja, ha vágyik rá. Nem akarásnak nyögés a vége. Ezt a szülőknek is érteniük illene.
2015. dec. 29. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!