A szüleim miért nem értik meg, hogy én nem akarok soha családot?
Nem tudok elviselni senkit hosszabb távon magam körül.
Egyedül szeretek élni.
Őket is elég ritkán látogatom.
Miért p1csázik mindenki a kérdezőbe, hogy hogy képzeli el a jövőjét meg stb? Evidens, hogy a kérdező utálja maga körül az embereket, főleg a bosszantó nyomulós embereket. Én 24 vagyok, és szintén utálom az embereket magam körül, nem fogok családot alapítani és gyerekem sem lesz és mégis van jövőm, mert céltudatos vagyok és vannak családmentes boldog terveim. Az ember jövője nem attól függ, hogy van-e kölke vagy nincs.
A kérdésre a válaszom pedig simán az, hogy a szüleidnek meg neked tejesen eltérő preferenciáitok vannak. Ők családcentrikusak, te pedig nem. Ezt kellene valahogy megmondani nekik, vagy ha ez folytatódik, tényleg megszakítanni velük a kapcsolatot, de meg kell mondani nekik, hogy tudják miért szakítod meg a kapcsolatot velük. 24|F
Vannak ilyen anyák.
SOHA nem fog megérteni. (Még ha le is áll a "kerítősdivel", minden alkalommal, amikor beszéltek / találkoztok direkt vagy indirekt módon a tudtodra fogja adni, mennyire csalódott benned.)
Én igazán nem szoktam ilyet írni, de te ezek szerint eleget próbálkoztál már. Nem marad más hátra, mint leépíteni...
#9.
"Anyad egy hulye primitiv ven keritono."
Vagy a kérdező egy unatkozó troll.
:-)
Bár az én anyám is hajtotta volna nekem a nőket..., de sajnos az összeset nekem kellett felkutatni és meghódítani. :D
Nem kell együtt élni senkivel! Kötelezettségek nélkül ágyba velük!
Ha még arra se kell nő, akkor valami nincs rendben nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!