Szerintetek mennyire normalis az, hogy 22 evesen mindent meg kell mutassak a szuleimnek, amit veszek magamnak?
Hát ha az összes ösztöndíjad ruhákra költöd, és nem szállsz be a költségeidbe (kaja, lakhatás, suli), addig nem csoda, ha érdeklődnek, főleg, ha nem álltok úgy anyagilag, hogy rendszeresen "szatyrokkal" és bőrcuccokkal térj haza.
Ettől függetlenül, együtt éltek, mi a furcsa abban, hogy érdeklődik?
"Amugy a penz az en penzem(egyetemista vagyok ugyan, de osztondijat kaptam..."
Gondolom, büfé szakon.
Ha ösztöndíjad elvásárolod, miből élsz?
A Liget melyik padja alatt laksz, hogy nincs rezsid?
Felnevelték tested, felnevelték lelked, miért háborodsz fel kiváncsiságukon? (A mondat elejét úgy értem, hogy nem estél össze az éhségtől tanulás közben,
úgy szeretem ezeket az anyagias,személyeskedő válaszokat.nem minden szülő kér rezsit a gyerekétől, csak mert az már elmúlt 18.
egyébként nekem is az jutott eszembe,mint a 10#nek.rendelj egyszer valamit a szexshopból és ha nagyon kérik,hogy mutasd meg,hát mutasd. utána nem erőltetnék,hogy meg akarják nézni mit rendeltél:D az biztos.
amúgy a piros bőrkabátos dolgot nem is értem. úgyis látnák rajtad majd ha viseled. de mindegy:D
engem is idegesít a túlzott kiváncsiság. én kozmetikumokat szoktam pl rendelni. és ha intimlemosót veszek, vagy mellfeszesítő krémet,akkor azt nem szívesen mutogatom senkinek pl..oké, nincs benne semmi kínos, de ha azt mondom nem szeretném megmutatni, akkor utána pofátlanság erőltetni.
Nem értem mire fel a nagy titkolózás, tőlem is mindig megkérdezik, hogy mit vettem. Örömmel megmutatom, vagy ha nincs kedvem hozzá akkor felajánlom, hogy nyugodtan megnézhetik a szatyor tartalmát.
Én is megszoktam kérdezni édesanyámat, hogy talált-e valamit miután hazajön a vásárlásból.
A csomagjaimat sem bontják ki. Otthonra rendelek, de kollégiumban lakok. Múltkor is felhívtak, közölték, hogy jött valami lom és, hogy lerakták a szobámban.
Hazajöttem, megkérdezték mit vettem, megmutattam nekik. Nem értem miért ne láthatnák, a párnahuzatot, körömmatricákat és pár karkötőt.
Ha extra nagy ízesített óvszert, vagy Hulk dildót rendelnél, akkor érteném a dolgot. De miért ne láthatnák azt amit amúgy is viselni fogsz? Plusz ha mindent megmutatsz sokkal kevésbé fogja érdekelni őket az amit veszel.
"Én is megszoktam kérdezni édesanyámat, hogy talált-e valamit miután hazajön a vásárlásból."
És követeled, hogy mutassa meg, és felháborodsz, ha nem teszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!