A kétségbe esés felső határnál vagyok? Mitől legyek
Kicsit hosszú lesz!
Teljesen kétségbe vagyok esve! Másodéves közlekesmdésmérnök hallgató vagyok Győrben és sorra kapom be az egyeseket már most van 12 a 31ből ami után kirúgások. Nem igazán szeretem ezt tanulni nem is érdekel nulla a siker élményem, emiatt annyira el vagyok keseredve hogy lassan a gondolataim az öngyilkosság határát surolják. Félek újra felvételizni nem akarok csalódás okozni apukámnak csalódni bennem?! Esetleg meggyűlölne nem tudom! Remegve megyek be a vizsgákra és anyukámnak rendszeresen megkapom hogy én biztos nem tanulok lusta vagyok és ez nagyon fáj nekem mert úgy érzem nem érdemlem meg! Ti mit javasolnátok mit tegyek? Van aki volt már ilyen helyzetbe?
Köszönöm aki elolvasta
Köszönöm a válaszokat mindegyiket! Vicces volt azt olvasni hogy lehülyéztek néhányan az írás miatt!
Hahó emberek nem hallottatok még olyanról automatikus billentyűzetről ami kijavítja az ember szavait a telefonon??
Mindenki tévedhet!! :D
De azért jókat mosolyogtam ezért már megérte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!