Van már 4 gyerekem és most újra terhes vagyok, ráadásul megint ikrekkel. A férjemmel holnap szeretné nk elmondani, de hogyan?
Figyelt kérdés
Màr van két nagy 15 ikerfiam, 14éves lànyom és egy 8éves kisfiam. Ikrekkel vagyok újra terhes. Nem nagyon mertem bevàllalni. Sokat segìtenek a gyerekeim a hàzban. Úgy döntöttünk, hogy megtartjuk őket. A gyerekek semmit sem tudnak. Holnap lesz egy csalàdi ebéd, amelyen be szeretnénk jelenteni. Hogyan kellene? Volt valakinek hasonló esete? Mit szóltak a csalàdtagok, rokonok? 6 gyermek..2015. dec. 24. 13:34
21/25 anonim válasza:
Miujsag azota veletek,kérdező?:)
23/25 anonim válasza:
Ma találtam erre a kérdésre. Remélem megvannak a babák és jól vagytok. Én örültem a döntéseteknek, nálunk még több gyerek van.
24/25 anonim válasza:
Kérdező gratulálok,emrt ritka az az anyuka aki töbször ikreket szül meg sima 1 terheség 1 babát szül is sokat.midnegyik van acsaládba
25/25 anonim válasza:
remelem azert ennivalo legalabb van az ujaknak is. Ha jomoduak es szeretik a gyerekeket akkor OK, ha nem akkor viszont felesleges nyulak modjara szaporodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!