Van már 4 gyerekem és most újra terhes vagyok, ráadásul megint ikrekkel. A férjemmel holnap szeretné nk elmondani, de hogyan?
"Azon gondolkodtunk, hogy a nagyobb gyerekeknek mivel igy is emelete az àgyuk egy szobàjuk lesz. "
Szerintem nagyon nem szerencsés egy tini lányt és egy fiút egy szobába rakni, ha eddig külön szobájuk volt! Pont ez a kor az, amikor teljesen eltérő igényeik vannak, eltérő életvitelük, és szükségük van a saját térre.
tök jó, figyu gyerekek eddig is sokan éltünk egymás hegyén-hátán és nektek kellett felnőttnek lenni és bár ez így pont jól is volt,de úgy döntöttünk felrúgjuk a ti életeteket is, mert megint szülők szeretnénk lenni. Ja hogy ti már itt vagytok? az egészen más, mi megint fontosak szeretnénk lenni valaki életében és nem akarunk foglalkozni a ti érzéseitekkel.
Én nekem sokszor kellett a tesómra vigyázni(apám miatt kevés pénz volt és anyának dolgoznia kellett)és utáltam azt, hogy lényegében a tesóm anyja voltam és nem a nővére. Ez valahol egy nagyon önző döntés a ti részetekről, főleg hogy igazából az nem jó körülmény ha összezáród a többieket az új babók miatt, hogy fognak örülni-.-"
Az a gyerek, aki egy szeretetteljes nagy családban nő fel, nem lesz lelki nyomorék attól, ha osztoznia kell a szobán a tesóval, pláne, ha ikrek. A baráti kör feletehetőleg azonos, egy 25 négyzetméteres szobában bőven lehet úgy bandázni, hogy a család többi tagját nem zavarják, ha meg nőt akarnak vinni, az is megoldható szervezéssel, pláne, ha nappali is van. Egy normálisan működő családban ez semmiféle gondot nem jelent, az se, ha néha vigyáznak a kisebbekre, vagy egyszer-egyszer értük mennek. Jó lenne felfogni az acsargóknak, hogy az egészséges lelki fejlődésnek nem feltétele a külön szoba és a tesómentesség.
Gratulálok, kérdező, sok boldogságot az egész családnak!
Ha meg par alkalommal terhes leszel akkor annyian lesztek mint egy nagymeretu nyulcsalad.
csak a ketrecet kell mindig ujra felosztani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!