Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy legyen engedékenyebb anyu?

Hogy legyen engedékenyebb anyu?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy aki nem kíváncsi egy 14 éves lányra, az menjen át másik kérdésre.

Szóval, anyu eléggé szigorú -a 8 évvel idősebb testvérem miatt-.

A tanulmányi eredményeim tűnőek, versenyekre járok, nem cigizek, nem drogozok, nem iszok, nincs 'ájfónhatplussz'-om. Rendszeresen segítek és támogatom anyut, nincs az, hogy szrok az egészre.

Viszont sehova sem enged el, mindenhova szülői felügyelettel kell járnom (kivéve suliba). Van egy nagyon jó barátnőm, vele el szerettem volna menni moziba egy olyan városba, ahova felvételizek, és ismerem, mint a tenyeremet. Mert hogy ha elrabolnak/megölnek, őt viszik börtönbe, ne mászkáljak 14 évesen 40 km-re levő városba etc.

Bízik bennem, ezt ő maga mondta (együtt sütünk-főzünk karácsonyra, és mindig kikéri a véleményemet, ennek okaként visszakérdezek, hogy "Ennyire bízol bennem?", és mindig igennel válaszolt).

Akkor miért nem enged el mozizni? (Normális vígjáték, nem Szürke 50 árnyalata-feelingű).

2015. dec. 21. 21:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#1-5-ös válaszolóknak: Köszönöm, mindenkinek ment a zöld pacsi :)

#6-os: Rendben, szia! Éld tovább az életedet, melyben soha nem vétettél helyesírási hibát telefonról, és látatlanban megmondod, hogy ki mire "irigy"! Boldog Új Évet :)

#7-es: Az Ő városában biztos nincsenek ilyen emberek. Neked is ment a zöld.

#8-as: Nővérem van, és annyi, hogy Őt 15 évesen már bulizni engedték, de belátták a szüleim, hogy hiba volt. Apu kamionsofőr, sajnos csak hétvégente van itthon egész nap, ő nem szól bele...

#9-es: Én is kérdeztem, hogy hogy lesz a suliba járás, de terelte a szót. Jár a zöld.

#10-es: Város szélén van a pláza ahol a mozi van, tesómmal gyakran járok oda, úgyhogy nem ismeretlen a hely. Te is kaptál zöld pacsit :)

2015. dec. 27. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!