Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elengednének?

Szerintetek elengednének?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy most van először barátnőm, és ott szeretnék nála már aludni! De a szüleim kicsit konzervatívak( de nem nem nagyon,tényleg kicsit, de csak ilyen szemszögből!) és lehet hogy nem engednék meg.

Amikor már többet járkáltam a barátnőmhöz, utána este oda jött apum hozzám, és mondta hogy beszéljünk, leültünk, és kérdezte előszőr nem talált rá szót, tehát muszáj volt nyíltan meg kérdezni, hogy lefeküdtem e már vele? Erre én azt mondtam hogy nem, de ekkor már vagy 3-4 lefeküdtünk, csak nem akartam neki megmondani, hogy nehogy ne bízzon bennem. Mondta ha lefekszünk védekezzünk! És mondtam neki, hogy Bízhat bennem! Erre ő mondta, hogy ezt a szót várta tőlem! És most nem tudom hogy megengedné e hogy nála aludjak, de előtte beszélnék vele, hogy már lefeküdtünk!!! És akkor nem tudom megengedné e!!?? Szerintetek mit kéne tennem? 17 éves fiú. MEGY A PONT A SEGÍTSÉGÉRT!!!

2015. dec. 20. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Édesapád arra szeretett volna rá világítani,hogy legyetek felelősek..védekezés pl..És megfogja engedni hogy ott aludj..csak nem szeretné,hogy már most legyen gyereked..Nagy felelőség.Felnevelni..
2015. dec. 20. 21:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod% :) Ezzel megnyugtattál, mondtam is neki, hogy én már értem ezeket dolgokat!

tehát szerinted akkor megengedné? Ment a pont!

2015. dec. 20. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Edesapad igazi jofej apanak tunik. Meg tudta beszelni veled amit sok szulo csak kerulget es meg az is kiderult, hogy nem tiltani akar, csak a felelosseg tudatodat akarta ellenorizni. Ez egy igazi apa fiu kapcsolat. Szerintem nem kerdes, hogy meg lehet e vele beszelni a tovabbiakat.
2015. dec. 20. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,szerintem megengedi.És bízik benned.Első válaszoló voltam.:) Csak légy hozzá őszinte,ennyi a titok.:)
2015. dec. 20. 21:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm nektek!!! :)

Ment a PONT!!!

Most megnyugtattatok!!! Hálás vagyok nektek!

2015. dec. 20. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor leszel nyugodt,miután apuddal beszéltél,legalább is szerintem.:)Amúgy meg,sok boldogságot nektek,barátnőddel! :)
2015. dec. 20. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Akármi is lesz a következménye, mindenképpen mondd el, hogy már lefeküdtetek. Mindig legyél őszinte, akár a szüleiddel, akár a barátnőddel.

A védekezést pedig tényleg vegyétek komolyan, 17 évesen már semmi gond a szexszel (remélem a barátnőd is van már ennyi idős), de egy nem kívánt terhesség örökre tönkreteheti a ti és a családotok életét is.

2015. dec. 20. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Én csak azért kommentelek hogy tudd szurkolok :D aztán mondd el hogy elengedtek-e :3
2015. dec. 21. 00:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, beszélni fogok vele mindenképp, amúgy barátnőm is 17 éves!!! :) Majd írok! :)
2015. dec. 21. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!