Ezt ebben a hónapban már kihasználta. Plusz a szilveszter.
Sajnos ez a baj, hogy másnap ő teljesen kivan lőve. Délután 4-ig alszik, mert rosszul van.
2015. dec. 20. 12:57
12/44 anonim válasza:
ott van még 363 nap a bulizásra...meg 16 évesen hova?? be se engedik sehova meg ennyi évesen nem a bulizáson kéne járnia az eszén mert elnézést a kifejezésért de 18 éves korukra az ilyenekből lesznek a ..... sajnos :( a karácsony a családdal valo együttlétről és a meghitségről szóljon..
2015. dec. 20. 12:57
13/44 anonim válasza:
Szerintem téged az zavar elsősorban, hogy részegen jön haza, nem az hogy elmegy. Miért nem erről beszélsz róla?
2015. dec. 20. 12:58
14/44 anonim válasza:
Jól, döntöttél. A karácsony a szereteten belül is a családról szól. Ha 16 évesen havonta el van engedve legyen hálás és ne duzzogjon. Ennyi.
2015. dec. 20. 13:00
15/44 anonim válasza:
Gondolom a jézuska parancsolta meg neked, hogy így kell cselekedned.
2015. dec. 20. 13:03
16/44 anonim válasza:
meg teljesen kivan lőve....ha az én lányom lenne majd ilyen ugy hajintanám meg,hogy pekingig szállna...
2015. dec. 20. 13:03
17/44 anonim válasza:
Kezdjük ott,hogy én a 16 éves lányomat nem engedném késő estig buliba,SŐT, részegen jön haza..
2015. dec. 20. 13:05
18/44 anonim válasza:
Igen. En engednem. Kamaszkent termeszetes, h leertekelodik a karqcsony es felertekelodik a baratokkal valo bulizas. Ha nem szokta matt reszegre inni magat, akkor ebben a korban neg se kottyan neki a kovetkezo nap
2015. dec. 20. 13:09
19/44 anonim válasza:
"ajnos ez a baj, hogy másnap ő teljesen kivan lőve. Délután 4-ig alszik, mert rosszul van."
Mitől van kilőve? Mitől van rosszul?
Talán a kevesebb alvástól, esetleg a piától?
Ez utóbbi esetben egyáltalán nem mehetne semmilyen buliba.
" megy a vergődés, hogy milyen szar szemét vagyok. "
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!