Gyerekelhelyezési pernél kiszűri e a pszichológus, ha az Apa pszichopata (szociopata)?
Na most pszichopata vagy szociopata? Messze nem ugyanaz a kettő. Az is érdekes, hogy te ezt tényszerűen kijelented, holott láthatóan még a szavak jelentését sem ismered megfelelően, ennek fényében igencsak vicces a megmásíthatatlan diagnózisod:)
Egyébként ha nincs egyezség a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban, akkor a bíróság igazságügyi pszichológus szakértőt rendel ki jóformán minden esetben, szóval ezt nem kell kérni és nem is bemondásra megy.
"Nem tudom feltűnt e a "gyanú" szó - tehát nem tényként jelentettem ki."
Nem tudom feltűnt-e, hogy tényt írtál:
"amennyiben igazolódna a tény"
6. Köszi, de sajnos többről van szó :-(
Abszolút felelőtlen, szembemegy mindenki akaratával, képtelen átérezni egy-egy szitut, hogy a másik mit érez, a gyerekeknek penészes romlott kaját adott nem egyszer, volt, hogy lopott boltban egy 600 Ft-os szemüveget és azt is rámfogta, szóval nem tudsz semmit mondani se, mert a hibát a másikban keresi ellenben magát tökéletesnek hiszi. Aláírom, hogy nagyon okos (lexikális tudása), de teljesen félresiklott az élete....az előző felesége is magányos volt a kapcsolatban, én is, de mindig a másik a hibás..a munkáját is elveszítette nagyon régen ezt most tudtam meg, miközben nekem teljesen másképp mesélte. Szóval rengeteg dolog van, a wikipedia-t is átolvastam, összemosódás is lehetséges. Nyilván az is teszi, hogy semmi sikerélménye nincs az életben, viszont mindenhol a kiskapukat keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!