Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért jó anyámnak, hogy...

Miért jó anyámnak, hogy tönkreteszi a ruháimat?

Figyelt kérdés

A pólóim, pulóvereim véletlenül mindig összemennek, a farmernadrágomból kiszakad a csipke, a fehér cipőimet összemossa színesekkel stb.

Mindig arra fogja, hogy rossz az anyaga a ruháknak, akár turkálósat veszek, akár márkásat.

Mondtam neki, hogy ezentúl ne mosson rám, majd én inkább kimosom kézzel, de bejár a szobámba, ha nem vagyok itthon és direkt kimossa őket. Van zár a szobámon, de az összes ajtónk egyforma, tehát ki tudja nyitni.

Mire jó ez neki? Mit tegyek, hogy végre befejezze?

2015. dec. 14. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10%
Zárcsere majd a saját ingatlanában.
2015. dec. 14. 23:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, és hogy a szülők által kapott zsebpénzből vagy már a saját keresetből veszed-e a ruháidat?

Ha ez visszatérő probléma, és a kérésedet sem tartja tiszteletben anyukád, hogy legyen kedves inkább ne mossod rád, a ruháid meg azóta is mennek tönkre, akkor tényleg nehéz azt hinni, hogy a véletlen műve, nem pedig szándékos. Neked nincsen semmi elképzelésed róla, hogy vajon miért tenne ilyet? Nem volt ennek semmi előzménye?

A zárcsere azért nem egy annyira bonyolult dolog, de ha még nála/náluk laksz, akkor azért nyilván jobb lenne, ha anyukádat sikerülne jobb belátásra bírni valahogy, és csak abban az esetben folyamodnál ahhoz, hogy a szobádat zárd, ha más nem válik be.

Esetleg még annyit próbálnék ebben a helyzetben tenni, hogy vagy kimosnám minden este kézzel a ruháimat, vagy nem a szokott helyen gyűjteném a szennyest, hanem valahol máshol. (Bár lehet, hogy ez utóbbi nem jó ötlet, mert ha bemegy a szobádba és nem találja, amit keres, abból lehet, hogy végül az lesz, hogy átkutatja utána a többi holmidat.)

2015. dec. 15. 02:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Én kb 16 éves korom óta magamra mosok hasonló miatt nekem nővérem a túlbúzgó csak neki könnyeb beolvasni mintha anyámnak kéne:D szerintem a megoldás ha teis megtanulod kezelni a gépet szennyesed meg gyüjtsd külön vmibe (ha abból nem veszi ki)
2015. dec. 15. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!