Hány évesen engedtek először bulizni?
Figyelt kérdés
Milyen jellegű hely volt? Meddig maradhattatok, milyen feltételekkel? Hogy mentetek haza?2015. dec. 12. 20:18
1/11 anonim válasza:
13-14 évesen már jártam koncertre idősebb tesómmal, illetve barátnőkkel is volt, hogy sétálgattunk este tovább a városban ilyesmi vagy beültünk valami pub-ba.
16 évesen már minden hétvégén jártam szórakozni, disco, kocsma, fesztiválok, mikor mi, saját pénzből természetesen.
Buliból sokszor reggel mentünk haza, mert éljen a jó közlekedés vidéken, az első járat reggel 5.30-kor indult haza a városból a faluba.
2/11 anonim válasza:
Engem 14 évesen, de ez még a szocializmusban volt. A magyartanár meghívott minket egy búcsúbulira (8. osztályból ballagtunk). Éjfélre kellett hazaérnem, nem volt gond. (1977) 53N
3/11 anonim válasza:
14 és fél,szilveszter volt,diszkó 2 teremmel, egyikben diszkó zene,másikban elektronikus (techno),hajnalban értem haza,hulla részegen.:D
4/11 anonim válasza:
13 szilveszterkor hajnal 3 ig a barátaimmal egy szórakozóhelyre.
5/11 anonim válasza:
Gimi első félév, olyan 15. évem vége fele ha jól számolok. Azt tudom hogy akkor még nem ittam és úgy mentem el egy David Guetta koncertre. 6-7-en mentünk haverok, és valakinél aludtunk. De ha ebből ne próbálj meg következtetést levonni. Legfőképpen tőled függ, a szüleidtől meg a kapcsolatotokról, bizalomról, érettségtől, meg szerintem nemtől is (mert egy lányt jobban óvtak annyi idősen tapasztalataim szerint) stb. Szerintem az is normális ha egy szülő az első néhány alkalommal érte megy a gyerekéért mondjuk 2 óra fele. És az elején nem érdemes matt részegnek lenni.
7/11 anonim válasza:
7-8 évesen már mentem családdal rockkoncertekre :D Amúgy.. 13-14 évesen még napközbeni dolgokra mehettem, aztán 16 évesen mentünk először együtt nyaralni a barátnőimmel a Balatonra, azóta nagyjából szabad vagyok ilyen téren.
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
2015. dec. 12. 21:44
10/11 anonim válasza:
Én 2 évesen voltam először házibuliban, de arra nem emlékszem valamiért. 3 éves koromból viszont már emlékszem.:) Akkor én voltam 3 éves kislény, a többiek mind 17 éves fiúk voltak. A szüleink a konyhában trécseltek, amíg mi bent ugrándoztunk a sötétben zenére, kergetőztünk, táncoltunk, csiklandoztuk egymást, kacarásztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!