Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ciki ha nem veszek karácsonyra...

Ciki ha nem veszek karácsonyra a szüleimnek mikrót ha megígértem?

Figyelt kérdés

2hete láttam hogy mikor be van kapcsolva a mikro nem világít. Ez szüleimet zavarja.

Akkor megígértem hogy ez lesz a karácsonyi ajándék. Ki néztünk egyet 18.000ft ért. Viszont apukám kicserélte az izzót és már jó. Felesleges kiadásnak gondolom mivel működik. Mi egy porszívót kaptunk ajándékba de azt ők is kapták ugyan a Naplótól kapták és meg tarthatta volna mivel az se működik nekik. Nem tudom hogy mit tegyek? 23 L egyébként sokat támogatnak a szüleim.

2015. dec. 11. 10:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszéld meg velük.

Köztünk szólva, én nem várnék el a még támogatásra szoruló gyerekemtől 18 ezres ajándékot. Később, ha netán vannak már saját gyerekei, akkor meg azért nem, költse inkább az unokáimra.:-) Jobban örülnék akármi apróságnak, amit szívből ad, akár a saját keze munkája. Diákkoromban pl. mézeskalácsból készítettem asztaldíszt, házikót stb., szépen írókázva. Mindenki nagyra értékelte, mert közismerten kétbalkezes vagyok, kb. egy napot elszórakoztam, mire értékelhető művet sikerült alkotnom.:-)

2015. dec. 11. 11:20
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

Elozovel ertek egyet. Vasarlasi utalvany a mikro ertekeben, aztan majd ok eldontik hogy azt veszik-e rajta.

De ha mar ugyis megigerted (tehat nem jatszik a meglepetes), akkor valoban inkabb toluk kerdezd meg, hogy a megvaltozott helyzetre tekintettel meg mindig egy mikronak orulnenek-e, esetleg inkabb egy autonak, mert abban meg megtelt a hamutarto...

2015. dec. 11. 11:24
 13/14 anonim ***** válasza:
A vásárlási utalván szerintem is jó ötlet. Vagy ha már meg volt beszélve a mikró, ki is néztétek, megkérdezheted, hogy mivel megoldódott a probléma, nem szeretnének-e valami más ajándékot inkább?
2015. dec. 11. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Vásárlási utalvány helyett ennyi erővel pénzt is adhat.
2015. dec. 17. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!