Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem megalázó, amit...

Csak szerintem megalázó, amit anyám tett? Miért nem lehet az én dolgom, hogy ki szívta ki a bőrömet?

Figyelt kérdés

Fürödtem, de az ajtó nem volt kulcsra zárva, mert úgyis hallották, hogy szól bent a zene, folyik a víz.

Kiszálltam, de a törölköző még nem volt rajtam, erre benyit az anyám, hogy kell neki vatta, mert a lenti fürdőben elfogyott. Én meg azonnal magam elé kaptam a törölközőt, hogy ne lásson meztelenül és ne lássa, hogy a bőröm ki van szívva (ruhában nem látszik). Elkezdte kérdezgeti, hogy mi van rajtam, mutassam meg. Nem akartam, erre lerángatta rólam a törölközőt és elképedve kérdezte, hogy mégis ki csinálta ezt velem, meg mikor, reméli, hogy nem azért kellett tavasszal a franciaágy, hogy ide hurcoljam a pasikat (????).

Kiakadtam rá, mert egy 18 éves lányról szerintem baromira megalázó lerángatni szó szerint a törölközőt. Utána még neki állt feljebb, hogy következő héten már a nyakam lesz lila, meg szeretné megismerni azt, aki ezt csinálta velem.

2015. dec. 10. 23:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
10. ne legyél már hülye, nicsn olyan, hogy valakiről "féltésből" rángatják le a törölközőt az akarata ellenére. A kiszívásnyom meg baromira más, mint egy sima ütés, pláne hogy a kérdezőnek nyilván nem a térde és a könyöke volt kiszívva...
2015. dec. 11. 07:57
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Ha valakit összevernek, akkor NEM a térde meg a könyöke lila!
2015. dec. 11. 08:11
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
térden- könyökön eséstől lesz seb, ütéstől, megszorítástól az ember testén bárhol lehet folt... ti csak a lány szemszögét nézitek én viszont egy 16 éves lány anyjaként belegondoltam abba, milyen eset lehet az, ahol (igaz le nem rángatom róla a törülközőt) de megkérem mutassa meg vagy mondja el mi az, mitől van rajta... és bármilyen furcsán hangzik féltésből... mert mi van ha van egy barátja aki bántja, valahogy sakkban tartja nem meri elmondani senkinek??? hány felnőtt nő van aki nem meri elmondani senkinek hogy bántalmazzák? akkor egy 18 éves lány?? - egyértelmű hogy anyukája nem cselekedett helyesen, se az utána lévő reakciója sem volt helyes, de nem vagyunk egyformák mit-hogy reagálunk le én csak próbálom megérteni a miért-eket és nem biztos hogy nekem van igazam, de ez is benne lehet a pakliban... lehet lehurrogni, lepontozni én csak elmondtam a véleményem :)
2015. dec. 11. 08:14
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Nekem még az jutott eszembe, esetleg anyud azok akadt ki, hogy nem barátod csinálta (mert ugye nem mondtad neki, hogy barátod van), hanem szexpartner, stb. Nyilván ilyen esetben is ki lenne akadva a szülő, noha sokan próbálják ki magukat így, viszont a helyes reakció akkor sem ez lett volna... :/
2015. dec. 11. 09:19
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Egyetértek azzal, aki azt írta lehet féltésből volt, mert azt hitte az nem egy kiszívás. A törölköző lerántás tényleg durva, de ha én látnék egy gyanús lila foltot csak úgy futólag a lányomon én is megkérném, hogy mutassa meg, ha az olyan helyen van, ahol tuti nem csak beverte. Az meg, hogy megakarja ismerni a barátod, akivel ilyen viszonyba kerültetek szerintem természetes, ha csak nem egy szex kapcsolatról van szó, de azt meg nem szokták a szülők alapból feltételezni. Talán túlreagálta, talán rossz napja volt és idegsebben reagálta le, de nem feltétlenül kell ezért szerintem megkövezni és egyből azzal jönni, hogy uralkodik, meg szándékosan megalázza a saját gyerekét.
2015. dec. 11. 09:43
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

De könyörgöm...azért két teljesen külön dolog megkérni hogy mutassa meg, és teljesen más megalázva letépni róla a törölközőt...plusz úgy megnyilvánulni ahogy.

Egy marha nagy pofont megérdemelne az anyuka ezért az egész viselkedésért.

2015. dec. 11. 10:32
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
komment huszár! senki sem tartja helyesnek a cselekedetet és a reakciót, nem értem a felháborodásod :)
2015. dec. 11. 10:56
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

Tulajdonképpen anyukát mosdatják itt páran, hogy hát tök érthető hogy ezt tette. Kicsit túlreagálta max, de hát persze hogy ezt tette érthető csak rossz napja volt stb. Nem igaz. Ha azt akarom, hogy elmondjon valamit nem ezt teszem. Ha megalázom, rápirítok még annyira se fog velem beszélni. Miután megtörölközött és felöltözött (előtte magára hagyom anélkül hogy cseszegetném...) mondjuk leülök vele beszélgetni, hogy mintha láttam volna rajtad egy foltot. Bántott valaki? Nem mutatnád meg? stb stb. Max nagy pironkodva előadja hogy hát van valakim, amin be lehet sértődni, vagy nyel egyet anyuka, mint a vastablettát és meginvitálja a fiút ha már így kiderült, de kulturált hangnemben.

Bár szerintem se nagyon lehet összetéveszteni egy ütésnyomot egy kiszívásnyommal... :3 tapasztalatom szerint, ugyanis rajtam is volt pár. Igazából mindkettő... xD

A kapcsolatod anyuddal minden esetre nem túl fényes, hogy nem tud semmit, valószínűleg ez is böki a csőrét. Viszont ez nem ok arra, hogy ilyet csináljon. Meg ez nem az alap bizalomnövelő cselekedet, amivel elérhetné, hogy elmondj neki bármit.

2015. dec. 12. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!