Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszom a szüleimre?

Jogosan haragszom a szüleimre?

Figyelt kérdés
Lenézik a páromat, mert nincs saját lakása és mert régi autója van. Múltkor megjegyezték, vigyázzak vele, nehogy kiforgasson a vagyonomból. Mondjuk nem tudom milyen vagyonról beszélnek, összesen egy régi, pici lakásom van, amit nagymamámtól örököltem. Plusz párom dolgozik, és többet keres, mint én. Ezen nagyon megsértődtem, azóta alig beszéltem velük. Szerintetek jogos?
2015. dec. 9. 08:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Párom 29 éves, és nagyon rendes, tisztességes ember, talán túlságosan is, de én pont ezt szeretem benne. Soha nem verne át senkit. 1 éve vagyunk együtt, most akarunk összeköltözni. Azt bosszant a legjobban, hogy a szüleim nem is ismerik, eddig 4-szer találkoztak, de máris elítélik, mert nincs elég pénze (szerintük). Előző páromat szinte istenítették, csak mert jól keresett. Mindig is ilyenek voltak, nekik csak az az ember, akinek pénze van. Szeretem őket, mert a szüleim, de annyira bosszant ez a hozzáállás.
2015. dec. 9. 11:01
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

A barátnöm is egy olyan férfivel járt, akit a lány szülei hasonló módon lenéztek, mert 18 éves Opel Corsaval járt.

Aztán összeházasodtak és kiderült, hogy a férfi - mint informatikus - havi fél millió körül keres, csak nem költi "látványos" dolgokra, hanem félreteszi nagy részét.

Autónak megfelel neki ez is - mert megbízhatóan megy, és ha összetöri valaki vagy a parkolóban meghúzzák, akkor nem nagy a kár. Van egy lakása is, de nem a "polgárpukkasztó" negyedben, és nem luxuskinézetül - de neki(k) megfelel, és így kevesebb esélye van arra, hoyg kirabolják öket.

Szóval a "láthtaó" vagyon nem feltétlen a valóagot mutatja.

A barátnöm is csak meglepödött, amikor megtudta ezeket, mert a hapsi eleinte nem akart erröl beszélni. Neki ugyanis fontos volt, hogy ne a pénze miatt akarjon vele lenni valaki.

2015. dec. 9. 11:17
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
Nem azért, de fél milliós kereset nem olyan sok, h aranyásókat vonzzon.
2015. dec. 9. 13:22
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
A fél millió a nettó keresete.
2015. dec. 9. 15:26
 15/15 anonim ***** válasza:
22%
Fel sem merült bennem, h bruttó lenne. Fél millióból nem lehet hawaii-ozni.
2015. dec. 9. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!