Mit lehet tenni egy nárcisztikus apával, aki szembemegy azzal, mit akarnak a gyerekei? Normális megbeszélés nem segít, szakembert elutasít.
Azt nyilván látom, meg más is látja, hogy nem értelmes. DE: hosszú évek után már jóban vagyok az előző feleségével (nem miattam váltak, mielőtt vki ebbe szólna bele, volt 6 év miközben az ex 2 másik bnővel is volt), ott 3 gyerek van, már nagyok. Ő is azt mondja, nagyon vigyázzak, mert lehet olyan helyzet, hogy "bekattan" és ezt már mások is észrevették, hirtelen agresszióból. Ő egy nagyon introvertált, befelé forduló ember, aki semmit sem oszt meg másokkal. Oda se fizetett gyerektartást az utolsó években amikor még középsuliba járt a két kisebb.
Amúgy ennek utánanéztem, a semmiből nem tudnak gyerektartást vonni (nyugdíj előtt állna de azt is csak kb. 30e Ft-ot kapna), az állam pedig nem előlegezi meg ahol nem látja, hogy az be is hajtható a későbbiekben.
Azért az exed valamit nagyon tud ám! :D
A pszichológus felesége után fölszedett egy nála 19 évvel fiatalabb csajt (téged), most pedig egy olyan nőt, aki fizeti a nyaralásaikat (tehát nemcsak egyszer kivételesen). Más meg kocsit ad neki kölcsön (én csak családon belül adnám kölcsön, de akkor sem nyaralásra).
Ahogy számolom, exed legalább ötvenes évei közepe táján járhat. Ha eddig ez a viselkedéssel ennyi mindent el tudott érni, biztos, hogy már nem fog megváltozni.
Honnan tudod, hogy nárcisztukus? A leírás alapján még jónéhány pszichiátriai dobozba beleférne.
Egy fedél alatt élsz egy új pasival és a volt pasiddal és a gyerekeidet is kiteszed ennek? El kell válni, és el kell költözni! Különben a gyerekeidet is tönkreteszi!
Az új párom nem itt lakik velünk ki is nyírta volna már az ex.
A nárcisztikus szinte egy az egyben ráillik (a volt ex pszichológus), a pszichopatából is illik rá pár dolog de ezt amúgy hogy lehetne szakemberrel kideríttetni? Gyerekelhelyezési per esetén van komolyabb pszichológusi vizsgálat? Mert az lenne a jó, egy független vizsgáló. Ismerősöknek nem hisz pedig még gyűjtögető is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!