Te megveszed a gyerekednek a 40. 000 ft-os cipőket?
Figyelt kérdés
ő akarja hordani ezek a drága cipőket, vagy te is ilyet hordasz azért veszed a gyereknek is?2015. nov. 24. 16:43
11/29 anonim válasza:
Hozzáteszem, az enyémek már nem kicsik, és fiúk. Egyszer-kétszer vettem noname olcsó cipőt, volt, amelyik két hétig tartott ki összesen.
Az egyiknek pedig pont az Air Max az, ami bejön, sokat gyalogol, és ez a cipő nagyon kényelmes neki.:-)
12/29 anonim válasza:
Most kicsi a gyerekem, kb 4 hónapja kezdett el járni. Minőségi cipőt vettünk neki, mert ebben az időben nagyon fontos, hogy rendesen tartsa a bokáját és kényelmes legyen.
24 e ft volt.
Később igyekszem olcsóbb de minőségi darabokat megvenni.
Magunknak is így vásárolunk. 15-25 e ft között.
13/29 anonim válasza:
Még nincsenek ilyen problémáink, de ha kamaszként ez lesz a vágya, akkor ajándékba igen.
14/29 anonim válasza:
15 ezerért lehet elég jó Adidas cipőket venni, aki ennél drágábbat vesz az meg is érdemli.
15/29 anonim válasza:
Nem. Magamnak sem vettem SOHA ilyen drága cipőt, ruhát stb. Minek? Kifejezetten rühellem a márkákat. Nem jobbak, mint a no name-s cuccok. Ugyanúgy Kínában gyártják őket. Csak mivel rajtuk fityeg a márkanév, egyből megugrik az áruk is, hiszen a drága reklámokat valahogy vissza kell hozni............. Szóval biztosan nem vennék meg 10 ezer ft-nál drágább holmit sem a gyerekemnek, sem magamnak!
16/29 anonim válasza:
Volt, hogy a férjem vett magának drága cipőt, és hamarabb tönkre ment, mint a kínai boltos! Vett magának már márkás pulcsit, pólót Angliából és hamarabb kinyúlt, mint a kínai boltos. Szóval vicc ez az egész márka mizéria. Szerintem a tartósság nem márkafüggő. Nekem ez a tapasztalatom.
17/29 anonim válasza:
Mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Ha sok pénzem van, megveszem. Ha nincs, nem veszem meg, de akkor is törekszem a minőségre. Hatezer forintos pont elég.. muhahaha! 15 alatt nem vennék, és nem is megy szét ha ápolják és a helyén viselik. Nem lehet egy db cipőt mindenhová felvenni, úgy persze hogy szétmegy.
18/29 anonim válasza:
Éves szinten többet költök a gyerek cipőire, mint a sajátomra,
ugyanakkor nem vennék neki ennyiért, míg magamnak talán.
19/29 anonim válasza:
Nekem meg egész más, 16-os, de erről fölösleges vitatkozni.:-)
20/29 anonim válasza:
Én olcsóbb cipőket szoktam venni (10-15.000 ft), a férjem az, aki 20-30.000 vagy afelett költ. Igaz, ő jóval ritkábban is vesz. Nincs még gyerek, de gond nélkül megvenném, ha lenne. Miért ne, ha megtehetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!