Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket felszoktak kelteni a...

Titeket felszoktak kelteni a szüleitek hétvégén?

Figyelt kérdés

Mi az az idő ameddig,ha nem jöttök ki bemennek?

Kort is írjatok légyszi! :)

2015. nov. 24. 01:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

Olyan, hogy 'felszoktak', nincsen. Helyesen 'fel szoktak kelteni', mivel a szó felkeltés és nem felszokás...

Amúgy nem szoktak felkelteni, de legkésőbb 8-kor magamtól is felébredek. De sokszor inkább előbb.

2015. nov. 24. 07:41
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Az en szuleim engem mindig hagytak aludni, ameddig csak akartam, altalaban 11ig aludtam hetvegen.

A felesegemet mar 7kor felkeltettek a szulei, mert "dolog van".

Mi hagynank a gyerekunket aludni, csak o meg koran kelo, fel hetkor mar fenn van.

2015. nov. 24. 08:23
 13/25 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos nem keltenek, pedig milyen jó is volt kiskoromban, mindig jött anyukám a langyos tejeskávémmal sajnos mostanában nem csinál ilyet 45/f
2015. nov. 24. 08:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem keltettek, csak beszóltak, hogy meddig alszom.

Hazamegyek nyáron szabadságra, nyaralni (felnőtt vagyok, külföldön lakom).

Fél kilenckor, már ébren, de még lustálkodva anyám bejön: ma fel se kelsz?

2015. nov. 24. 08:42
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem keltettek fel, pedig nem voltam egy korán kelő.
2015. nov. 24. 08:44
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Páromat az anyja még hétvégén is felkeltette reggel hatkor, akkor is, ha előtte 24 órázott. Volt, hogy náluk aludtam, ugyanúgy reggel hatkor fel kellett kelni, mert "kész a reggeli" (ki volt rakva az asztalra a hűtőből a kaja).

Most már nekem is vannak gyerekeim, eszem ágába sincs felverni őket, aludjanak amíg akarnak - és amíg megtehetik, hogy legalább hétvégén sokat aludjanak.

2015. nov. 24. 08:55
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

engem soha...

régen amikor suli szezon volt akkor nyári szünetben sem keltettek, mert sokszor volt olyan, hogy reggel 8-kor feküdtem és délután keltem...nem feltétlen éjszaka aludtam...mostanság is van olyan, hogy 4-5-ig játszok, melózok, filmezek...és délig alszok...

22F

2015. nov. 24. 09:00
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig otthon laktam, egészen iskolás koromtól kezdve (mikor már egyedül lehetett bennünket hagyni pár órára a testvéreimmel), mindig felkeltettek minket mikor szombaton elmentek vásárolni (reggel 8-kor), és ki kellett takarítanunk a házat mire hazaértek, hogy anyu neki tudjon állni főzni amikor hazaérnek.....

Ha nem mentek vásárolni akkor is felkeltettek bennünket legkésőbb 9-kor, bár az esetek többségében ilyenkor ígyis-úgyis felkeltünk, vagy már ébredeztünk mert abszolút sosem voltak arra tekintettel, hogy más még alszik. Nagyon utáltam, és szerintem nem is normális dolog, főleg ahogy ők tették. Ki*szták az ajtót, és visítottak, hogy keljünk fel, mert ők mennek, aztán álljunk neki a dolgunknak és ne fetrengjük. Gondolhatjátok milyen jól indultak a hétvégék...

2015. nov. 24. 09:04
 19/25 zgyzgy ***** válasza:
77%

Hogy lehet hajnal 6-kor enni...

2015. nov. 24. 10:06
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Párom szülei amikor összeköltöztünk(ő akkor volt 32 ) hétvége reggelente,már 7-7.15-kor telefonáltak,hogy mi újság? Hogy-hogy alszunk még? A 3. hétvége óta,némára van állítva a telefon éjszaka.Le is szoktak róla szépen.Mi hagyjuk aludni a gyerekeket,a kicsi 9 őrá benézek fél 10 felé,hogy ébredezik-e,de nem ébresztem fel,ha nem.
2015. nov. 24. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!