Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdjek apámmal hogy...

Mit kezdjek apámmal hogy bekussoljon amíg nincs itthon anyám? 13L

Figyelt kérdés
Folyton óbégat,iszik csak azért üvölteti a zenét hogy igegesítsen.Bejön böfögni.Az egész ház a piától bűzlik.Hajtogatja hogy milyen dagadt vagyok.Már azon gondolkozok hogy akkora kárt teszek magamban hogy nyoma marad és rákenem csak hogy megszabaduljak tőle.De amég anya nincs itthon mit kezdjek vele?13L
2015. nov. 20. 16:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Gyakorizzál, amíg el nem unod. És próbáld helyesen leírni a "mennyek" szót: menjek.
2015. nov. 20. 18:34
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Sötétbe hova mennyek?

Korrepetálásra.

2015. nov. 20. 18:45
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

Beszélj a Családsegítőben valakivel, aki szakember.

Vagy iskolapszichológusnak mondd el.

Jobb, mint a semmi... És még az is lehet, h segítenek megoldást találni a számodra.

2015. nov. 20. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Menj sétálj egyet.
2015. nov. 20. 20:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha apád annyit bömböltetné a zenéjét már rég kívülről fújnád a szövegét.
2015. nov. 20. 21:16
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
Ha valóban ezt csinálja rendszeresen és igaz amit írsz akkor szólj a családsegítőnek, vagy suliban pszichológusnak, védőnőnek, bárkinek akiben megbízol, majd a hatóság rendbeteszi.
2015. nov. 20. 22:48
 17/17 Skorpió87 ***** válasza:
66%
Aki lehurrogja a kérdezőt a helyesírás miatt, meg hogy azt írta, hogy "bekussoljon" az apja, az nem tudja milyen egy alkoholistával együtt élni. Inkább ne szóljatok semmit ! Kívánom nektek, amit a kérdező átél. Én is tapasztalatból beszélek. Nem tudsz mit csinálni kérdező igazán, még fiatal vagy. Neked nehezebb hatást gyakorolni apádra, mint anyudnak. Azt úgyis sejtem, hogy tudod, hogy kell kitörni ebből az életből, de várni kell 5 évet, vagy tényleg kérdezz rá a Családsegítőben. Nem egyszerű, tudom !
2015. nov. 21. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!