Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez normális? Mi a...

Szerintetek ez normális? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, de külön élek a szüleimtől, mert amíg otthon laktam nem tudtam normálisan tanulni és a sulira készülni, mindenbe beleszóltak, így elköltöztem és dolgozok mellette, hogy bírjam fizetni az albit, mellette kocsira gyűjtök - ezekkel a szüleim tisztában vannak.

Fizetősön vagyok, úgy vágtunk bele az egész suliba, hogy a szüleim állják a féléveket, maximálisan támogatják a sulit (ezt ők mondták).

Ugye ezt a félévet is ki kellett volna fizetni, de ez nem történt meg. Rákérdeztem a szüleimnél, hogy mi ennek az oka, anyám pedig azt mondta, hogy most nincs erre pénzük, fizessem már ki én, ő meg majd összekuporgatja a pénzt. Oké, kifizettem én.

Közben meg amikor otthon voltam, akkor látom hogy megint felújítják a lakást (2 éve volt megcsinálva minden), meg 400 ezer forintos tv-t akarnak venni, mert az 5 éves full HD 55 colos tv vagy mi, már nem jó, nekik UHD kell. De nem szóltam erre semmit, lenyeltem a békát.

Aztán most azt kérték tőlem, hogy költözzek már haza 2 hétre, mert az autista tesómra kellene vigyázni, mert nem tudja ellátni magát és fél egyedül. A nagyszüleimre nem akarják rábízni, mert "kupisak", ilyen ideiglenes gondozóba meg nem akarják adni, mert nyugtalan lesz ha nem otthon van. Mondtam nekik, hogy nem tudom vállalni, mert sulizok is, dolgozok is. És erre azt mondták, hogy majd kikérnek a suliból is meg a munkahelyemből is és adnak 150 ezer forintot ha vállalom... Hát ezen nagyon kiborultam, hogy ilyen ajánlatot tesznek, azok után hogy anyám előadta a hattyú halálát amiért nem tudták kifizetni a félévemet...

2015. nov. 16. 11:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
Az aztán komoly... Nincs pénzük kifizetni a félévid, de 4K-s tévére telik. Én megmondanám nekik a helyedben hogy 150-ért már olyan embert tudnának felbérelni a testvérednek, hogy bármit megcsinál... Mellesleg nem tudom minek UHD Tv nekik, romlik a szemük, visszasírják azt a FullHD-t, mert kb 60 évesen már semmi különbséget nem fognak látni a két felbontás között.
2015. nov. 27. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!