Mit tudnék tenni h jobb legyen? Ketsegbe vagyok esve nagyon 14/L
Figyelt kérdés
Szoval leirnam történetemet. 14 eves lany vagyok. szuleim ket eve valtak el. mi harman eltunk anya, noverem es en. anyukam kikeszitette a noveremet és elkoltozott ugy h maradtam en egyedul anyaval. azt tudni kell h annak ellenre h apa elment még mindig minden masodik nap anya felhozza es veszekedes lesz belole. nem beszelnek egymassal mert anya nem nyitott ra es ertem/ertunk a noveremmel se teszi meg. altalaban az en termeszetemet arra fogja veszekedeskor h biztos mar megint beszeltel apaddal es ezert vagy ilyen bunko. veszekedeskor megprobalok csondbe maradni es bemenni a szobamba ami viszont eselytelen h ne jojjon utanam mert nincs ajtom!!! es ő allitasa szerint nekem ahoz sincs jogom h a szobamba legyek mert ez az o haza. a furdoszobaba szoktam bezarkozni mert ott van az ajton zar. multkor is igy tortent. elotte termeszetesen elvette a telefonom h veletlenul se tudjak senkinek se szolni ha barmit tenne(apanak meg vegkepp nem) elvette a laptopot, kihuzta a wifit, kihuzta a vezetekes telefont a falbol, bezarta az ajtot eldugdta a kulcsokat. elkezdtem ugye a furdobe hajat szaritani es kikapcsolta a hazban az aramot. nem tudom melyik epp eszu ember csinal ilyet. volt amikor felpofozott csak mert mar nem akartam aparol hallani es ordibalva mondtam h hagyja abba. én ezt mar sajnos nem birom. itt hagyni nem merem mert akk tuti megolne magat, de viszont elottem van meg az elet es elni szeretnek. sokan egesz eletukbe nem kapnak ennyi rosszat mint en ebben az utobbi ket evben es nagyon elegem van.2015. nov. 15. 15:45
11/13 anonim válasza:
Csak ismételni tudom az előttem szólókat. Beszélj az iskolában a pszichológussal, beszélj apukáddal és költözz hozzá! Anyukád akár kárt csinál magában, akár nem, nem teheti tönkre az életed! Neki is segítség, kell, bár ezt az emberek nagy része nem látja be és így nem is veti magát alá kezelésnek sem. De Neked ne legyen lelkiismeret furdalásod.
12/13 anonim válasza:
Ne hagyd hogy tönkretegye az életed, hagyd ott minél előbb.
13/13 anonim válasza:
Szomorú helyzet, de lehet tényleg érdemes lenne apukáddal élned, ha ő szeretné, anyagilag belefér.
És 14 évesként ne anyukáddal törődj (tudom, nagyon nehéz), hogy majd mit csinál, ha te nem leszel ott, mert pont fordítva, NEKI kéne törődnie a te sorsoddal. Ebben a korban nem való, hogy egy gyereknek ilyen terhet kelljen elviselnie.
Ha édesapád nyitott a dologra, akkor a fentiek alapján a felügyeleti jogot simán megkaphatja, és élhetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!