Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek sikerülne ezzel...

Szerintetek sikerülne ezzel az érvel meggyőzni anyut, hogy ne kelljen járnom matekszakkörre? 13L

Figyelt kérdés
Szóval ötödik óta járok,de nem szeretem.Az osztályfőnököm tartja aki kissé nem normális,üvölt az interaktívtáblának,magábabeszél.És a szakkör jó része erre megy el.Én arra gondoltam hogy abbba hagyom a szakkört és gyakorlok otthon felvételifeladatokat és beadom szorgalmiba(akkor 5öst kapok így meg 1-2 pirospontot)+ha ez az érv nem jön be akkor azt is felhozhatom hogy akihez hasonlítgat se jár rendszeresen.Szerintetek bejöhet?13L(hetedik osztály)
2015. nov. 15. 09:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%
Csak szerintem furcsa, hogy hirtelen mennyi 70%-os válaszoló van itt? :D Gyanítom, hogy ugyanaz az ember az összes, és különböző nézőpontokból ad válaszokat, hátha sikerül felpontoztatnia magát :S
2015. nov. 15. 10:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Tudja hogy nem normális,neki is osztáJ főnöke volt (70%os direkt írtam el csak a te kedvedért)
2015. nov. 15. 11:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy nyelvtanra szeretnél járni helyette. Ezt meg kell értenie...
2015. nov. 27. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!