Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem képes elfogadni és...

Miért nem képes elfogadni és megérteni végre az apám, hogy meleg vagyok? (F/25)

Figyelt kérdés

Sokszor veszekedünk olyan dolgokon, amik amúgy jelentéktelenek. Amikor veszekedünk, mindig előjön azzal, hogy neki 25 évesen már gyereke volt, utalva arra, hogy haragszik rám amiért nekem - ahogy mondani szokta - nem "úgy" lesz gyerekem. Ezzel nagyon megbánt és rendszerint nem beszélek vele utána néhány napig.

Szeretem őt és segítek is neki, de a viszonyunk eleve komplikáltabb volt mindig is.

2015. nov. 10. 17:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

"Attól, mert az apád, kötelező mindent elfogadnia veled kapcsolatban?"

Igen,ez egy szülő feladata.

Az,hogy valamiben nem értünk egyet az más.

És az elfogadás is egy más téma.

Ha valaki meleg,azt el kell FOGADNI,mint TÉNYT.

Ez kb olyan,mint ha valakit azért okolnának,mert lánynak született és nem viszi tovább a család nevét.

De,ha tovább megyünk,ha heteró lenne a fia sem lenne joga ahhoz,hogy megmondja hogyan éljen.

Tehát,ha nem akarna gyereket,azt is ugyanúgy el kellene fogadni,még ha ő nem is ért egyet a gyermektelen életmóddal.

A gyerekét fogadja el az ember olyannak,amilyen.

Ezért akarta.

2015. nov. 24. 12:05
 12/12 anonim válasza:
83%
Szerintem meg SENKI nem születik tökéletesnek. Ha valaki pl. nyomoréknak születik azzal sokkal több a baj szerintem, mint egy meleggel, akkor azt is vesse meg az apja? Mivel senki sem születik tökéletesnek, akkor ennyi erovel mindenkit utálhatnának valamiért a szülei.
2016. ápr. 21. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!