Szemétség, ha nem ünnepeljük meg anyukám születésnapját velük? Mi legyen?
A testvéremmel teljesen máshogy alakult az életünk és féltékeny rám/ránk. Ez azóta még rosszabb, amióta nekem és a férjemnek is megszületett a kislányunk, minden családi bulin van valami gonosz megjegyzése az életünkre, esetleg rám.
Én ebbe már belefáradtam, tiszta ideg vagyok, bármikor találkozunk.
Viszont most lesz anyukám születésnapja és a szülinapja pénteken lesz, vasárnap pedig lesz egy családi ebéd.
Én péntekre szerveztem neki egy hatalmas meglepetésbulit, szóval nem maradnánk ki a szülinapjából, de úgy gondoltam, hogy a vasárnapi ebédet kihagynánk.
Nincs kedvem hallgatni a tesómat, hogy mennyire rossz anya vagyok szerinte.
Ez most így minden előzmény nélkül úgy tűnne, hogy anyukádat bünteted. Szerintem most az egyszer utoljára tedd ki magadat a testvéred mocskolódásának, és az ebéd után közöld anyukáddal, hogy te ebből többet nem kérsz, nekem ebből semmi előnyöd nem származik, nem akarsz vele tovább közös ünneplésekre járni, mert minden egyes alkalommal aláz, mocskolódik, és neked ezt nem kötelességed tűrni, tudsz te az ő jelenléte nélkül is családi ebédet rendezni, ahol a család többi tagjával tartod a kapcsolatot.
Egyébként érdeke,s hogy a családban mindenki szó nélkül tűri ezt egy ideje, főleg anyukátok. Mindenki csak szemlesütve hallgatja, ahogy rajtad, rajtatok élcelődik, és nem állítja le a saját otthonában anyukád arra hivatkozva, hogy elég legyen? Miért mindig az ilyen megkeseredett bunkóknak hajbókol mindenki, meg az ő lelkivilágukra kell tekintettel lenni, meg eltűrni tőle mindent, csak azért, mert ennyi öröme van az életben, hogy mást bánt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!