Miért korlátozzák egyes szülők a már nagyobb (20-30) gyerekeiket?
Sokat olvasok ilyen esetekről a GyK-n és más fórumokon. Az én anyukám például ma azon akadt ki, hogy a barátnőimmel elmegyek holnap este bulizni 1-2 helyre, és hogy "Mi az hogy 1-2 helyre néztek be?" "Hova mentek pontosan?" "nem gondolod, hogy belemész az éjszakába?!" És hasonlók..miért ilyen? Nagyon ritkán megyek bulizni, mert állandóan tanulok (egyetem, nyelvvizsgára készülés), mindig besegítek a házimunkába, bevásárolok. Ha bulizni megyek, akkor is általában éjfél körül otthon vagyok, de most már nagyon cikinek érzem a korán lelépést, pláne mikor mások maradnak éjjel 2-3-ig. Bezzeg anyámnak normális, bulis fiatalkora volt, amit nem bánt meg. Mit tehetnék? A "költözz el és tartsd el magad" tanácsokat mellőzzétek kérlek. Volt idő hogy dolgoztam suli mellett, és a megkeresett pénzt nyelvtanfolyamra költöttem.
21/L
#10 Én megértem, hogy féltenek, de ha bezárnak és semmit sem engednek meg, azzal nem tesznek jót. Nem hinném, hogy probléma az, hogy szeretnék elmenni este8 és 10 között itthonról... Mondjuk moziba. Szeritnem ez már a túlféltés kategóriája.
De aláírom, nem tudnám eltartani magam. Viszon ennek semmi köz ahhoz, hogy a szüleim hímestojásként bánnak velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!