Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kaptam a barátomtól egy YSL...

Kaptam a barátomtól egy YSL cipőt. Miért baj ez apának? Miért nem képes kedvelni a barátomat?

Figyelt kérdés

Múlt héten 2 éveztünk a barátommal és meglepett egy ilyen cipővel. Vasárnap volt egy családi buli, amire felvettem. A nagynéném megjegyezte, hogy ez milyen drága darab és hogy honnan vettem ilyet, akkor mondtam, hogy a barátomtól kaptam.

Apa pedig kiakadt, hogy mégis miért fogadok el ilyen ajándékot valakitől, aki egy idegen (??).

Komolyan, úgy viselkedik vele, mintha nem fogná fel, hogy nem 3 hete vagyunk együtt, hanem 2 éve. Ráadásul anyáék részéről mindenki szereti és elfogadták, a nevelőapám és a barátom apukája legjobb barátom.

Apa pedig képes cirkuszolni egy pár cipőn, amire úgyis szükségem volt.

2015. okt. 28. 17:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2015. okt. 28. 21:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Te is hasonló értékben vettél neki évfordulós ajándékot?
2015. okt. 28. 21:04
 13/19 A kérdező kommentje:

Tőlem wellness hetet kapott. :)

Jaj, hagyjuk már, hogy hamis. Miért lenne az?!

Sem a barátom, sem én nem használunk/viselünk semmiből hamisítványt. Előbb vennék fel egy flip-flop papucsot a szalagavatómon, mint koppincs cipőt és ezt Ő is tudja. Meg mondta is, hogyha kicsi/nagy rám, akkor szóljak és választok mást.

2015. okt. 28. 21:08
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Sok hülyeséget hordanak itt össze az emberek.Egyrészt az ajándék attól az,hogy önzetlenül adják és nem attól,hogy jaj akkor én is veszek ugyan annyiért valamit a másiknak.Ökrök.

Másrészt meg olyan kérdés nem volt,hogy ti minek örülnétek jobban.

Harmadrészt meg apád azért szólt miatta,mert féltékeny a pasidra.

2015. okt. 28. 21:22
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
Apád mit dolgozik hogy ilyen jól megy nektek? Te is ilyen Mini cooperrel járok suliba misss vagy fater pénzéből? Mivel gimibe jársz a wellnesst nem te fizeted.....
2015. okt. 28. 21:29
 16/19 A kérdező kommentje:
Ez nagyban kapcsolódik a kérdéshez.
2015. okt. 28. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

olyan unalmasak már a kamukérdéseid.

hagyjátok már ezt a csajt, naponta 5x feltesz valami kérdést, ami azzal kapcsolatos, hogy ő gazdagnak képzeli magát

2015. okt. 28. 23:35
 18/19 Költőnő? ***** válasza:
73%
Olyan ellenszenvesnek tűnsz az utolsó hsz alapján h kedvem támadt azzal a flipflop papuccsal diszkréten csapkodni a fejecskéd.
2015. okt. 29. 00:03
 19/19 anonim ***** válasza:
31%
Rákerestem a YSL cipőkre, és azt kell mondjam, hogy ilyet nálunk a kínaiban is osztogatnak 3-4000 ft-ért. Szóval ki kell ábrándítsalak, ez nem különleges darab, hanem teljesen tömegcucc, baromi drágán.
2015. okt. 29. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!