Kaptam a barátomtól egy YSL cipőt. Miért baj ez apának? Miért nem képes kedvelni a barátomat?
Múlt héten 2 éveztünk a barátommal és meglepett egy ilyen cipővel. Vasárnap volt egy családi buli, amire felvettem. A nagynéném megjegyezte, hogy ez milyen drága darab és hogy honnan vettem ilyet, akkor mondtam, hogy a barátomtól kaptam.
Apa pedig kiakadt, hogy mégis miért fogadok el ilyen ajándékot valakitől, aki egy idegen (??).
Komolyan, úgy viselkedik vele, mintha nem fogná fel, hogy nem 3 hete vagyunk együtt, hanem 2 éve. Ráadásul anyáék részéről mindenki szereti és elfogadták, a nevelőapám és a barátom apukája legjobb barátom.
Apa pedig képes cirkuszolni egy pár cipőn, amire úgyis szükségem volt.
ha nem kihiszted, vagy célozgattàl a barátodnak a cipő ügyben, akkor én nem látok benne problémàt. felteszem felnőtt ember, arra költi a pénzét amire akarja. szerintem ajándékot nem illik visszautasítani. de persze én is zavarba jöttem volna egy ekkora értékű ajándéktòl, főleg, hogyha nincs saját keresetem, ezért lényegesen szerényebb ajándékokat szoktam adni neki.
de a rokonok megjegyzése is elég illetlen. én nem nevezném idegennek azt, akivel 2 éve együtt vagy.
Nagyon esélyes hogy hamis
Én nem estem volna hanyatt egy ilyen cipő láttán főleg ha egy 12 centi magas platform borzalom [link]
Én egy szép ékszernek(aukciós háztól hasonló értékben drága kővel) jobban örültem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!