Megtennétek, hogy elolvassátok és adtok valami tanácsot?
MÁr bocs, de én a párod helyébe már rég elhagytalak volna. Mi az már, h azon agyalsz, h (állításod szerint) életed megnyomorítóit válaszd, vagy azt, akit szeretsz??? Normális ember gondolkodás nélkül a szerelmét választaná!!!
14/L
"ne te akard megváltani a világot és megmondani a páromnak, hogy mit csináljon, bár ő jót nevetett ezen"
Nem akartam megmondani neki, h mit csináljon, én azt írtam, h ÉN mit csinálnék a HELYÉBEN. Szövegértés.
És nagyon ostoba párod lehet, ha nem fogja fel ép ésszel, h te azon agyalsz, h ŐT válaszd-e, vagy életed megnyomorítóit.
Ja és te csak ne köss bele a 14 évembe, mert - mint láthatod - többen is 12-nek néztek téged.
Ui.: Ha nem változtatsz az "Ó jaj, kit válasszak?" hozzáállásodon, akkor a párod egy idő után ráun erre és elhagy. Meglátod. Majd ha 1-2 év múlva rájössz, h egy 14 éves jobban fel tudta mérni a helyzetet nálad, akkor gyere nekem a közgazdász végzettségeddel. (Egyébként hogy jön ide a lexikális tudás???)
Utolsó előtti, neked annyit szeretnék mondani, hogy a végzettség igenis összefügg a gondolkodással, mivel azok az emberek, akik a húszas éveik elején is gyerekesen gondolkodnak, a legtöbb esetben bizonyítottan el sem jutnak a diplomáig.
Amúgy sajnállak benneteket (tisztelet a kivételnek), hogy annyi van bennetek, hogy ítélkezzetek és beszólogassatok annak, aki segítséget kér. Tartsátok meg jó magyar szokásotokat, osszátok az igét név nélkül, de előbb nézzetek körül a saját házatok táján, mert ha az én gondolkodásom egy 12 éves gyerekének felel meg, akkor a tiétek egy 2 évesének. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!