Csak én nem értem? Lehet hogy jogosan haragszik?
Nem olvastam tüzetesen végig a válaszokat, de nem nagyon dicsérgettek, pedig Te egy ritka jófej tinédzser vagy. Gondolok itt arra, hogy leírtad anyukád néőpontját és belátod, hogy tiniként esetleg Te nem gondolkozol helyesen. Le a kalappal ezért!
Én úgy látom, ideges voltál a szituban, és ilyenkor nem gondolkozunk logikusan. Így érthető, hogy ott akartad megigazítani a nyakörvet, anyud hátráltatott, így kicsit odébb taszajtottad. Viszont neki is igaza van, mert valóban ráért volna 15 méterrel odébb is, és féltett Téged, így Ő is ideges volt.
Az viszont nem szép Tőle, hogy azóta is felhozza ezt és ezen rugózik. Elég könnyen átlátható, megérthető a szituáció, akkor át kellett volna beszélnetek, aztán elfelejtve. Fura, hogy ez napokig "műsor".
Mindketten hülyén viselkedtetek. Anyukád bepánikolt és össze-vissza csinált mindent. Te meg arrébb lökted. Ez elég agresszív viselkedés, még akkor is, ha te is ideges voltál.
Jogos, hogy haragszik, de nem duzzognia kéne, mint egy kisgyereknek, hanem meg kéne beszélnie veled, meg nevelnie kéne kicsit, ha még lehet. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!