Anyukák! Mit szólnátok ha megtudnátok hogy a 13 éves, kitünő lányotok néha puskázik dolgozatoknál?

Attól függ miből és miért.
Én egy vizsgaidőszakot puskáztam végig, mert kórházból jártam be vizsgázni, abban az állapotban nem volt túl sok más lehetőségem.
Egyéb vizsgaidőszakokban meg csak max. 1-2 tölteléktárgyat.
Gimiben sajnos sosem hagytak puskázni a tanárok, nem nagyon mert senki,csak fizikából. Nálunk nagyon nézték.

Nekünk a kémiatanár mondta anno, hogy a puska írásakor és puska-használatkor is legalább tanulunk. :D Persze ha valakinél meglátta, elvette és kampó a naplóba, legközelebb pedig a lebukott diákot feleltette.
Ennek értelmében én nem botránkoznék meg rajta.
Volt olyan matektanárom is, aki egy osztálytársnőmnél észrevette a puskát...nézegette, olvasgatta, vigyorgott, majd visszaadta a lánynak és tovább sétált a padsorok között... :D
30N

Engem eléggé kitud borítani a becstelenség, és ha majd lányom lesz biztosan nem engedném meg ezt neki.
Szerintem sokkal "szebb" jegy a megérdemelt 2-es mint a puskázott 5-ös, nem is beszélve arról, hogy az igazság mindig kiderül!

megverném, kukoricán térdepeltetném és szobafogságot kapna. ( remélem átment az irónia)
hülye a kérdés több szempontból is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!