Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok a barátomtól....

Terhes vagyok a barátomtól. Hogy kéne elmondanom/elmondanunk?

Figyelt kérdés

Most kezdtem az egyetemet, de mivel szeretnénk a babát, így azt néhány évig pihentetem.

Nem szeretném, hogy a szüleim úgy gondolják, hogy ezzel az életemet szúrom el, ezért nem is úgy szeretném elmondani, hogy ezt sugalljuk. Most lesz a mamám születésnapja és vasárnap elmegyünk ebédelni és arra gondoltam, hogy esetleg elmondhatnánk nekik akkor.

De a barátom szerint ne, mert jobb lenne, ha először anyának és a mostohaapámnak mondanánk el, ne ott érje őket a meglepetés.

Szerintetek melyik a jobb?

Ha egy családi összejövetelen mondjuk el, vagy ha úgy, hogy négyen vagyunk?

2015. okt. 19. 16:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Akkor ti nagy örökösök vagytok.A párod is és te is.Sajnos pénzen nem lehet észt venni.Szép gondolat,hogy baba mellett tanulni fogsz.Ha ilyen gazdagok vagytok,akkor mit aggódsz?
2015. okt. 20. 16:12
 22/27 anonim ***** válasza:
Ő az első komoly kapcsolatod?Szerintem 18 évesen gyerek vagy az anyasághoz,de sok sikert!Csak meg ne bánd,amikor a kortársaid rég karriert fognak befutni.Neked pedig akkor fog tudatosulni,hogy rossz döntést hoztál.
2015. okt. 20. 16:16
 23/27 A kérdező kommentje:

Attól, mert van pénzünk, szeretnék végzettséget. :)

Nem fogom megbánni, hogy családom lesz.

Volt már több kapcsolatom.

2015. okt. 20. 16:27
 24/27 anonim ***** válasza:
Szerintem,akkor is gyerek vagy még!A te döntésed,de tényleg jól gondold át.Hány hetes vagy?
2015. okt. 20. 16:55
 25/27 A kérdező kommentje:

De ugye tudod, hogy nem ismersz és nem néhány sor alapján döntöd el egy emberről, hogy gyerek-e, vagy sem? :)

7 hetes vagyok.

2015. okt. 20. 17:20
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem rossz indulatból írok neked.Csak tudod 18 évesen még eléggé naivan állsz az élethez.Nagyon jó dolog,hogy van szülői támogatás vagy örökség,vagy bárminek is nevezzük.Sok mindenki enélkül vág neki az élethez.A párod 30 éves,így jogosan áll a családalapítás felé,de te előtted még ott az élet.Ilyen korban szövődnek a leghasználhatóbb kapcsolatok az egyetemen,valamint ilyenkor sokkal könnyebb és szabadabb is tanulni,mint gyerek mellett.Lehet,hogy felnőttnek gondolod magad,de majd "15 év"(vagy x idő) múlva egészen másképpen fogod látni a dolgokat.Ha tényleg komolyan gondoljátok 5 év múlva is ráértek,amikor a jogot befejezed.Pontosan emiatt a kapkodás miatt van a legtöbb válás.
2015. okt. 20. 17:56
 27/27 anonim ***** válasza:
persze hogy nem zavar hogy semmiért nem kellett megdolgoznod:-) De ha egyedül maradnál a gyerekkel, végzettség nélkül, akkor miből tartanád el?
2015. nov. 15. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!