Mennyire illik egy 34 eves ferfihez egy 22 eves lany?
Figyelt kérdés
Nem akarok beleszolni, mivel nem az en dolgom, de kicsit fura az egesz helyzet. A fiamnak lassak 10 eve csak ilyen futokalandjai vannak. Majd egyik nap meglattam ot egy lannyal, akivel mellesleg semmi problemamam, viszont nem ertem, hogy mi jatszodik le ilyenkor bennuk. Nem gondolnak arra a 12 evre, ami kozottuk van? Nem arrol van szo, a fiam se az a komoly tipus, de azert megis...2015. okt. 18. 11:49
1/15 anonim válasza:
Ez teljesen normális a fiad még aszthiszi hogy tinédzser és a lányok mindig a tapasztalt öregebb pasikra buknak :)Futokaland enyi belefér
2/15 anonim válasza:
Nálunk is azt mondták, futókaland lesz, most 3 gyerekünk van és 10 év házasság van mögöttünk.
3/15 anonim válasza:
Majd egyszer a fiad is megállapodik.
4/15 anonim válasza:
Én 22 voltam,a párom 31 mikor összeházasodtunk,ha megtalálja a hozzá való nőt megállapodik majd,ne aggódj,mi is 5éve leszünk házasok,jövő tavasszal.
5/15 A kérdező kommentje:
De mivel eddig mindig csak par ejszakat volt lanyokkal, szeditette oket, tartok, hogy ezzel a lannyal is csak az lesz.
2015. okt. 18. 12:30
6/15 anonim válasza:
Régen azt gondoltam,hogy ez nem normális,de most,hogy én is 30 lettem már nem gondolom ezt :D
7/15 anonim válasza:
Még mindíg jobb, mintha egy 60éves nője lenne!
8/15 anonim válasza:
Semennyire, de ha futó kaland, akkor ő is tudja ezt. Csak a szexuális vágyait kielégíteni jó az a lány, másra nem.
9/15 anonim válasza:
Valószínű a 22 éves lánnyal van egy szinten. De ez csak általánosítás. A legtöbb mai 22 éves feje elég könnyen elcsavarható, egy vele egyidős 34 évesnek már többet kellene felmutatni, hogy imponáljon. Valószínű a fiad szórakozni akar, nem többet. Ismerd meg a csajt, de hagyd őket.
10/15 A kérdező kommentje:
Ismerem a lanyt, es oszinten bevallom, csodalkozom rajta, hogy egyaltalan foglalkozik ilyen teren a fiammal.
Okos, szep, rendes es komoly lany. Nem az a tipus, aki kis naiv kislany, a megjelenese, beszedje, minden annyira ertelmes...
2015. okt. 18. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!