Engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a 17 éves barátjával "tanuljon" iskola után?
Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 21:11
41/55 anonim válasza:
Természetesen engedném.Nálunk.Nyitott szoba ajtóval.
42/55 anonim válasza:
#40, " és nektek mindent szabad, akkor gondolom 15 évesen már magatok tartjátok el, és nem várjátok el a "vén bábuktól" hogy pénzeljenek igaz?" - azt azért légyszi ne felejtsd el az ilyen közlések mellől, hogy a szülő vállalta a gyereket, és nem a gyerek a szülőt...
43/55 anonim válasza:
hát szerintem egy szülő, ha tudja előre, hogy ilyen gyereke lesz, aki csak öreg bábunak hívja az időseket, lehet lemond a gyerekvállalásról. Imádom ezt hogy a szülő vállalta, tehát fizessen neki mindent, de egyébként meg a szülőnek kuss a neve, hisz ott van az a nagy élettapasztalattal és felelősséggel rendelkező kamasz, aki mindent tud. De persze a drága ruhákat meg bulikat a szülő fizesse, mert az jár.
44/55 anonim válasza:
Lehet hogy legendarymaster csak azokra gondolt akik minden fiatalban a hibát keresik.
45/55 anonim válasza:
#43, szerintem meg az "amíg az ÉÉÉÉN kenyeremet eszed..." az egy hányingert keltő hozzáállás, azt gondolom, hogy a szülő sem kényszerítheti rá a gyerekre a saját értékrendjét, per nevelés címen. Abban persze igazad van, hogy a másik oldali szélsőség is létezik, a gyerekek némelyike is képes túlzásokba esni - node az, hogy az ember 15 éves lánya együtt akar lenni a 17 éves barátjával, lehetőleg nyugodt körülmények között, az minden, csak nem szélsőség. Egy teljesen legális, és jogos igény.
46/55 anonim válasza:
Attól függ,hogy akar együtt lenni vele.A 15 éves lány még közelebb áll a gyerekkorhoz,mint a felnőttkorhoz.Testileg és lelkileg is.Akármilyen nagylánynak hiszi magát a szex nem neki való,ha meg ne adj isten következménye is van,az meg aztán végképp nem.
47/55 anonim válasza:
Nem a saját anyám szidtam, ha valaki erre gondol... A vén bábu alatt azt a sok ... Nyugdíjast értem, akik 1x már azért is lebunkóztak, mert le mertem ülni, de közben kb. üres volt a busz -.- meg hasonló esetek.. anyám nekem még edig nem nagyon jött ezzel az én kenyerem eszed dumával . Alapvetően jol kijövünk. Lehet lepontozni...
48/55 Polgár Sándor Páty válasza:
Jobb ha ellátod őket alkalom utáni tablettákkal, hogy hogy ne legyél nagymama a nagy tanulás után.
49/55 Nemes Zoltán válasza:
Óvszert azért adj nekik, tök blama kiskorúként vásárolni, és ha nincs akkor elvetetni is az.
50/55 anonim válasza:
Ha dugni akarnak, akkor is fognak ha tiltod őket! Inkább otthon mint utcán. Ha meg tanúlnak is esetleg, az még jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!