Engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a 17 éves barátjával "tanuljon" iskola után?
" Akit tiltva és büntetve nevelnek, abból sunyi ember lesz."
Ezt a felfogást már hallottam. Csakhogy sem elmélet, sem gyakorlat nem ezt támasztja alá.
Azt annál inkább, hogy Akinek mindent megengednek, az, az esetek többségében (kivételek persze vannak) kamasz korára kezelhetetlen lesz.
ma 15:26
Az összes "anyuka szeme fénye" ismerősöm, akit tiltottak mindentől, eszméletlenre itta magát amint lehetősége nyílt, miután meg leérettségiztek, teljesen lecsúsztak, mert végre kiélvezhették a szabadságot, és hirtelen akarták kiélni magukat - bepótolva az előző éveket.
Állítom, hogy akit 20 éves koráig próbálnak visszatartani a szextől, és foggal-körömmel küzdenek ellene, abból lesznek később a legnagyobb rib..ncok.
Én ezt láttam több példán is.
Mindazonáltal, én többször tanultam a barátommal, mint ahányszor szexeltünk anno középsuliban :D Marha jó matekos volt, nagyon sokat segített. Nem kell mindenben a rosszat látni. Nem értem, a válaszolók többségében fel se merül, még elméleti szinten se, hogy esetleg a lány meg a barátja nem akarnak dugni?? Én pl nem akartam 15 évesen, és egy ismerősöm se..... Nem tudom, miért nézik állatnak manapság a tiniket.
"Nem értem, a válaszolók többségében fel se merül, még elméleti szinten se, hogy esetleg a lány meg a barátja nem akarnak dugni?? Én pl nem akartam 15 évesen, és egy ismerősöm se..... Nem tudom, miért nézik állatnak manapság a tiniket."
A kérdező eleve idézőjelbe tette a "tanuljon" szót. A válaszadók jelentős része szerintem erre reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!