Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a 15 éves lányotokn...

Engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a 17 éves barátjával "tanuljon" iskola után?

Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 21:11
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
63%
Miért ne tanulhatnának együtt? S hogy barátja, ha kb sose tölthet időt vele, hátha ?
2015. okt. 13. 08:26
 32/55 anonim ***** válasza:
86%
Persze, így működik egy bizalmi kapcsolat szülő és gyerek között. Akit tiltva és büntetve nevelnek, abból sunyi ember lesz.
2015. okt. 13. 08:48
 33/55 anonim ***** válasza:
85%
Ha a lányom megbízható lenne, és ismerném a fiút is, akivel nem csak 3-4 napja van együtt, akkor megengedném. :)
2015. okt. 13. 09:23
 34/55 anonim ***** válasza:
80%
Alapvetően igen. Most őszintén, ha nem engedném, máskor és máshogy is találnának rá okot, módot arra, hogy dugjanak, ha arra megy ki a játék. Max. akkor nem nézném jó szemmel, ha a srác bukdácsolna suliban, mert azt nem szeretem, ha ennyire hülyének néznek, hogy majd a 2-es átlagú srác fog tanulni a lányommal. Mert más esetben még hihető is, főleg ha esetleg a lányom jegyei utána tényleg javulnak.
2015. okt. 13. 12:53
 35/55 anonim ***** válasza:
31%

" Akit tiltva és büntetve nevelnek, abból sunyi ember lesz."

Ezt a felfogást már hallottam. Csakhogy sem elmélet, sem gyakorlat nem ezt támasztja alá.

Azt annál inkább, hogy Akinek mindent megengednek, az, az esetek többségében (kivételek persze vannak) kamasz korára kezelhetetlen lesz.

2015. okt. 13. 15:26
 36/55 anonim ***** válasza:
34%
aha, a nappalinkban tanulhatnak, úgy hogy én ott laptopozok picit odébb az étkezőasztalon... jobb ha szemmeltartom a srácot...
2015. okt. 13. 18:00
 37/55 anonim ***** válasza:
82%

ma 15:26

Az összes "anyuka szeme fénye" ismerősöm, akit tiltottak mindentől, eszméletlenre itta magát amint lehetősége nyílt, miután meg leérettségiztek, teljesen lecsúsztak, mert végre kiélvezhették a szabadságot, és hirtelen akarták kiélni magukat - bepótolva az előző éveket.

Állítom, hogy akit 20 éves koráig próbálnak visszatartani a szextől, és foggal-körömmel küzdenek ellene, abból lesznek később a legnagyobb rib..ncok.

Én ezt láttam több példán is.

Mindazonáltal, én többször tanultam a barátommal, mint ahányszor szexeltünk anno középsuliban :D Marha jó matekos volt, nagyon sokat segített. Nem kell mindenben a rosszat látni. Nem értem, a válaszolók többségében fel se merül, még elméleti szinten se, hogy esetleg a lány meg a barátja nem akarnak dugni?? Én pl nem akartam 15 évesen, és egy ismerősöm se..... Nem tudom, miért nézik állatnak manapság a tiniket.

2015. okt. 13. 19:03
 38/55 anonim ***** válasza:
34%
#37 Azért néznek le bennünket, tinédzsereket, mert gyorsabban áramlik az info. Az is igaz, hogy sok barom van, de ez a jóléti társ. átka. Pl. amikor egy szervezett túra keretében vendégül láttak mindet kárpátalján, akkor az ott élő kissrácról egyáltalán nem at vettem le, hogy egy sunyi dög. Bűnözések ígyis-úgyis vannak, de az is lehet, hogy azért szidják a mai generációt, mert a kormányerők félnek az igazi ártalmas emberektől, ezért minket szadiznak Ld: 2013 kerettanterv -_- Nagyanyám mondta, hogy nekik is sokat kellett tanulni anno. , de nekik a tanárok elmagyarázták az anyagot... -.- A lényeg az, hogy legfőképp azt utálják bennünk a vénemberek, hogy gépezünk... Pedig régen faluhelyen meg az volt a "rossz", meg "függés" ha valaki könyvet olvasott... -.-" A sok mozgó vén bábu nem bírja elfogadni azt, hogy változik a világ...
2015. okt. 13. 21:24
 39/55 anonim ***** válasza:
66%

"Nem értem, a válaszolók többségében fel se merül, még elméleti szinten se, hogy esetleg a lány meg a barátja nem akarnak dugni?? Én pl nem akartam 15 évesen, és egy ismerősöm se..... Nem tudom, miért nézik állatnak manapság a tiniket."

A kérdező eleve idézőjelbe tette a "tanuljon" szót. A válaszadók jelentős része szerintem erre reagált.

2015. okt. 13. 21:31
 40/55 anonim ***** válasza:
27%
38as, ha ennyit változott a világ, ennyivel fejlettebbek vagytok, mindent jobban tudtok, és nektek mindent szabad, akkor gondolom 15 évesen már magatok tartjátok el, és nem várjátok el a "vén bábuktól" hogy pénzeljenek igaz?
2015. okt. 14. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!