Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha már nem bírok...

Mit tegyek, ha már nem bírok velük élni?

Figyelt kérdés

23 leszek és a barátom most elment külföldre én meg itt vagyok a szüleimmel anyámat utálom és amúgy is utálok itt lakni most nincs munkám és tőlük kell pénzt kérni rájuk vagyok utalva elköltözni nem tudok.Másik dolog,hogy mindig kupi van a házba ő nem dolgozik mindig itthon van néha megy ügyeket intézni ennyi és engem baszogat h mosogassak meg takarítsak miközben én suliba járok és most dolgoztam is.

Mindenki akivel jóban vagyok elköltözött itt vagyok egyedül senkihez nem tudok elmenni.

2015. okt. 11. 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Egyertelmu, varnod kel meg vegzel a sulival es elkezdesz dolgozni. Vagy ha annyira jo a kapcsolatod, esetleg suli utan hamarabb is meglephetsz ha a baratod segit Neked is kulfoldre menni.

Amugy ha nem dolgozol, "csak" tanulsz, otthon besegithetsz a hazimunkaba, ez alapveto lenne. Persze, megertem, ha zavar, hogy anyad meg egesz nap semmit nem csinal, de meg mindnig a szuleid penzebol elsz...

2015. okt. 11. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Meg annyi, hogy ne legy elkeseredve, nem az van, hogy nincs remenyed sem valaha kulonkoltozni, hisz ha minden igaz, lesz egy szakmad, tudsz benne dolgozni, nem olyan kilatastalan a helyzet :)
2015. okt. 11. 14:22
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

anyámat utálom és amúgy is utálok itt lakni most nincs munkám és tőlük kell pénzt kérni

Azert utalod anyádat mert penzt ad neked es eltart??

Kerdesed vegen pedig az áll hogy:mosogassak meg takarítsak miközben én suliba járok és most dolgoztam is.!

Valami itt nekem nem kerek!

De ha mar otthol vagy akkor ne csak kovetelozz mert anyukadra vagy utalva de mellette utalod is,hanem segits be a házimunkában!igaza van anyukádnak!

Es neked áll feljebb!

Egy semire kellő kiscsaj lehetsz!

2015. okt. 11. 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Ja es ha anyira utalod anyukádat akkor a pénze se legyen jo,hanem a baratodon koveteloz aki külföldön dolgozik!
2015. okt. 11. 14:30
 5/13 A kérdező kommentje:

apa tartja el kb amióta házasok anyát, neki nincs pénze apának van és még ő akarja beosztani.

Múlthéten dolgoztam lehet most is hívni fognak de nem biztos

2015. okt. 11. 14:44
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

apa tartja el kb amióta házasok anyát

teged is ok tartanak el!!

Ezert ok mondjak meg higy mit csinálj!

2015. okt. 11. 14:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy utálom az Anyámat?
2015. okt. 11. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha az én lányom lennél, páros lábbal rúgnálak ki a francba, és mehetnél a barátod után, vagy ahova akarsz. Mégis mit képzelsz te? Szüleiddel laksz, eltartanak, dolgozni nem vagy képes, de még van képed rinyálni azon, hogy el kell mosogatni? Meg utálod a szüleidet, amiért megkérnek, hogy tarts rendet magad körül?

Szánalmas vagy, nevetséges és életképtelen. Nem csodálom, hogy mindenki ott hagyott...

2015. okt. 11. 15:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Istenem... tipikus tinihiszti. Nem veszi ki a részét semmiből, de rinyál. Majd benő a fejed lágya és elmész dolgozni és nem lustulsz el. Ha meg nem, viseld el.
2015. okt. 11. 15:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Miiii ez a sok hiszti ezen az oldalon???? Mást nem látok, csak siránkozó tiniket! Régen normális emberek jártak ide, valós problémákkal, lehetett segíteni.

Hol vannak a felnőttek?

2015. okt. 11. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!