Teltebb anyukák! Megengennétek a lányotoknak hogy néha simogassa a pocitokat?
Arra gondolok,hogy hogy hirtelen vagy lassabban híztatok (5-10kilót),formás,domborodó pocitok lett.Ha észrevennétek hogy a lányotoknak tetszik a pocitok,néha engednétek hogy játsszon a hurkáitokkal,simogassa a pocitokat?
Nálatok beleférne ez? Vagytok ilyen közvetlenek?
:D Akkor oke!
Milyen cikk? Linket!
Úristen mennyi korlátolt ember! Azért mert ti a neten nőttök fel, és az életben sohasem jártok, vannak akik ismerik az érintés fogalmát! És nem szexuális értelemben értem! Én a kolléganőimet is megölelem szeretettel! De rendesen átkarolva őket! Mert haverok vagyunk! De nem vagyok rájuk gerjedve! Mert nem olyan csinos csajok, hogy odalegyek tőlük, de emberi gesztus szeretet kinyilvánítása címen "összeölelkezünk"!
F/60
16-os, a pasikat is ölelgeted?
Hívjatok perverznek, én szerettem kiskoromban anyu hasát dögönyözni, meg odabújni az ölébe. Senki mással nem csináltam, nem voltam fogyatékos.
" Én a kolléganőimet is megölelem szeretettel! De rendesen átkarolva őket! Mert haverok vagyunk! "
A férfi haverokat is ölelgeted? Hogy is van ez akkor?
Ha a lányotoknak nem engeditek, rendben van. És nekem? 42F
Amúgy nincs benne semmi különös. 60F-nek mentazöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!