Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Teltebb anyukák! Megengennétek...

Teltebb anyukák! Megengennétek a lányotoknak hogy néha simogassa a pocitokat?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy hogy hirtelen vagy lassabban híztatok (5-10kilót),formás,domborodó pocitok lett.Ha észrevennétek hogy a lányotoknak tetszik a pocitok,néha engednétek hogy játsszon a hurkáitokkal,simogassa a pocitokat?

Nálatok beleférne ez? Vagytok ilyen közvetlenek?

2015. okt. 10. 18:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem. pfuj....
2015. okt. 10. 19:46
 12/22 anonim ***** válasza:
28%
Gondolom nem 20 évesről van szó, hanem ötödannyi korúról...
2015. okt. 10. 19:50
 13/22 A kérdező kommentje:
A kérdés természetesen teljesen elméleti,egy cikk inspirálta a kérdést.
2015. okt. 10. 20:04
 14/22 anonim ***** válasza:

:D Akkor oke!

Milyen cikk? Linket!

2015. okt. 10. 20:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, én nem. És nem azért, mert szégyellem, mert alapvetően nagyobb darab vagyok, de 1) ha kicsi, akkor akármennyire elmagyarázom, hogy idegeneknek nem illik, simán megeshet, hogy elkezdi az óvónéninek, baarátnő anyukájának, és az meg nagyon kínos és ciki, 2) idősebbnél meg beteges, ha a hasammal szeretne játszani.
2015. okt. 10. 20:27
 16/22 anonim ***** válasza:
14%

Úristen mennyi korlátolt ember! Azért mert ti a neten nőttök fel, és az életben sohasem jártok, vannak akik ismerik az érintés fogalmát! És nem szexuális értelemben értem! Én a kolléganőimet is megölelem szeretettel! De rendesen átkarolva őket! Mert haverok vagyunk! De nem vagyok rájuk gerjedve! Mert nem olyan csinos csajok, hogy odalegyek tőlük, de emberi gesztus szeretet kinyilvánítása címen "összeölelkezünk"!

F/60

2015. okt. 10. 21:14
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

16-os, a pasikat is ölelgeted?

Hívjatok perverznek, én szerettem kiskoromban anyu hasát dögönyözni, meg odabújni az ölébe. Senki mással nem csináltam, nem voltam fogyatékos.

2015. okt. 11. 00:15
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

" Én a kolléganőimet is megölelem szeretettel! De rendesen átkarolva őket! Mert haverok vagyunk! "

A férfi haverokat is ölelgeted? Hogy is van ez akkor?

2015. okt. 11. 00:40
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha a lányotoknak nem engeditek, rendben van. És nekem? 42F

Amúgy nincs benne semmi különös. 60F-nek mentazöld.

2015. okt. 11. 08:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Azt hittem terhes vagy
2015. nov. 24. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!