Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valaki itt már megszakította...

Valaki itt már megszakította a szüleivel a kapcsolatát? Mi vezetett idáig és mikor telt be a pohár?

Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok. Eszembe sem volt komplex családi helyzetet leírni itt, mert nem tartozik senkire. Röviden válaszoltam a kérdésre és pont nem érdekel, hogy a 0%-os válaszoló elhiszi vagy sem. Örüljön, akinek normális, szerető szülők jutnak (nekem is azok vannak, sajnálom is nagyon a férjemet az övéi miatt). Szerintem az azért sokat elmond, ha egy embernek 4 gyereke van (nem egy házasságból) és ebből a 4 gyerekből egy sem tartja vele a kapcsolatot.
2015. okt. 8. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
én és öcsém már 2007-óta nem beszélünk az apánkkal, de ő sem keres minket. gyerekkorunkban lelépett egy másik nővel, volt olyan, hogy hónapokig semmit sem tudtunk róla. valahogy úgy jött ki a dolog, hogy öcsém az apám második feleségének a húgával járt ugyanabba az általános iskolába, ráadásul ugyan abba az évfolyamba (ne kérdezzétek, hogy ez hogy sikerült). udvariasságból elhívtuk a ballagásra is. ott telt be a pohár, mikor öcsémmel jó ha 5 percet töltött együtt, utána a felesége családjával jópofizott a ballagás végéig. akkor rájöttünk, hogy számára mindig is mi leszünk a fontossági lista legvégén. órákig sorolhatnám a sz@rságait, de inkább nem teszem. jó annak, akinek jó szülei vannak és jó velük a kapcsolata. viszont az élet nem fekete és fehér, nem mindenkinek van ilyen szerencséje.
2015. okt. 8. 23:55
 13/14 anonim ***** válasza:
20%
Nem minden esetben a szülő gyökér, sajnos ismerek olyat, ahol a gyerek lett az, és miért? Mert összejött egy olyan nővel aki még az anyjának se köszön az apját nem is ismeri a nagyszülei nevelték fel, és azokat is ott vágja át ahol akarja. Ez alapon nehogy már a pasi jóba legyen a szüleivel, olyan papucs lett belőle. De azért a pofájuk arra megvolt, hogy amikor lagzit csináltak előtte kibékültek a szülőkkel kihasználták őket, levették pénzről és a lagzi után repültek mint a győzelmi zászló! Nem csak rokonnal "baráttal" is megtették ugyanezt. Sajnos ilyen is van...
2015. okt. 9. 12:08
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as, itt most a gyerekről van szó, és arról ők hogyan élték meg, nem a szülőkről. Mindemellett a te eseted is valahol a szülők hibája, mert tetszik, nem tetszik 80%-ban bizony a neveléstől függ, hogy milyen lesz a gyerek.
2015. okt. 10. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!