25 éves lányom nem akar itthonról elköltözni, normális
dolog ez?
Figyelt kérdés
még főiskolára jár, tanul, mellette magánórákat tart stb. van egy komoly kapcsolata, de esze ágában sincs elköltözni. Mindemellett a barátja is nálunk él: a fiúnak jól fizető állása van, normális, megbízható. a rezsibe, ételbe stb, mindenbe beszáll,+ ritkán is látjuk, mert nappal dolgozik, este pedig edzésen van. ezzel nincs gond, de én már szeretném hogy a saját lábukra álljanak.
Velem van a baj, vagy elvárható lenne, hogy ennyi idősen ne a mi nyakunkon lógjanak?
Ha nincs keresete, hogy koltozzon? Akarmikor szakithat a baratjaval es akkor mi van?
2015. okt. 6. 20:15
12/38 anonim válasza:
jééééé de fura, itt gyk-n és az életben inkább a fordítottja a gyakoribb probléma: menne az ember csak nincs miből hogyan és hát marad a feszült együttélés a szülőkkel
Keress rá a mama-hotel szindrómára, gyakori probléma amúgy mostanában h még azok a felnőtt gyerekek sem repülnek ki, akik megtehetnék.
Esetleg ha jó a viszonyod lányoddal, megkérdezheted, de nem számonkérően, csak úgy általánosságban hogy ő mit gondol az önállósodásról, a romantikus kettesben élésről..
Egyébkéánt még az si lehet h közbe spórolnak amin csak tudnak, hogy később normális albérlet adódjon, netán lakásvétel, nem?
2015. okt. 6. 20:39
13/38 anonim válasza:
Szerintem az általad leírt helyzetben normális. Mégis miből tartsa el magát, ha nincs keresete? Ha a pasija tartaná el abból hosszú távon nem sülne ki jó.
2015. okt. 6. 21:21
14/38 anonim válasza:
Amíg tanul és nincs munkahelye, normális keresete, addig ragaszkodnék hozzá, hogy velem lakjon. Akár úGy is, hogy néznem kell a barátját, barátnőjét. Engem nem zavarnának. Csak akkor engedném el a gyerekem ha el tudja magát tartani, mert nem lehet tudni mikor kapja meg a másik féltől, hogy ingyenélő stb. Biztonságban akarom tudni a gyerekem, ennyi, nem több.
2015. okt. 6. 21:34
15/38 anonim válasza:
Milyen szülők vagytok? Minek vállaltatok gyereket, ha kidobnád? Igaz, segédmunkásként, már biztos nem lenne otthon, gondolom arra büszke lennél.
2015. okt. 6. 22:38
16/38 anonim válasza:
Mi úgy oldottuk meg az önállósodást,amikor albérletbe költözött a párjával, hogy a lányom részét mi fedeztük teljes egészében amíg tanult. Nem vártuk el a fiútól, hogy ő tartsa el a lányunkat.
2015. okt. 6. 22:53
17/38 anonim válasza:
Az nem lenne a normális, ha pasija tartaná el, de még az sem ha összeházasodnának és akkor is csak a srác keresne.
2015. okt. 7. 07:56
18/38 anonim válasza:
Én 29 éves koromig otthon (anyukámmal) laktam a párommal. Utána viszont megtehettük, hogy saját lakásba költözzünk, ami valószinüleg lehetetlen lett volna, ha albérletben élünk több évig. Sosem volt gond az együttlakásból, nagyon jó a kapcsolatunk. Főiskola alatt fel sem merült az elköltözés, hiszen túl sok jövedelmem nem volt és otthon inkább a tanulásomat támogatták.
2015. okt. 7. 08:34
19/38 anonim válasza:
Egy kicsit olyan érzésem van, hogy azt várod, álljanak
2015. okt. 7. 09:47
20/38 anonim válasza:
Egy kicsit olyan érzésem van, hogy azt szeretnéd, álljanak a saját lábukra, de mivel a lányod még nem keres, tartsa el a párja.
Szerintem teljesen normális, hogy ha tanul, és nem keres, akkor még otthon lakik. Mégis miből élne meg? A barátjának nem kötelező ott laknia, ha zavarna, ezt megmondhatnád nekik, de mivel keveset van ott, és beszáll a költségekbe, igazából ez sem olyan nagy probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!