Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek lehet a szülőt, a...

Szerintetek lehet a szülőt, a neveltetést "hibáztatni" azért, ha egy gyerek alapvetően nagyon zárkózott?

Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 13:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ahogy vannak eleven gyerekek is, ugyúgy vanak zárkózottak is. Én nagyon zárkózott voltam, az óvodában alig szóltam valakihez, nagyon nem szerettem járni. általánosban egy fokkal jobb lett a helyzet, de nem voltam olyan igazi barátaim, ettől függetlenül jobban éreztem magam mint az oviban. de sokszor nem voltam hajlandó beszélni. A gimiben pedig elkezdtek változni a dolgok. szereztem barátokat, és mondhatni kinyíltam. A szüleimet egyáltalán nem hibáztatom. a testvéreimmel nem volt ilyen gond, valamiért én ilyen voltam. most sem vagyok egy beszédes fajta, de zárkózottnak se mondanám magam.

Több oka is lehet. lehet hogy nem találja a közös hangot a kortársaival. lehet hogy sokkal érettebb a gondolkozása, ezért nem érzi hogy beleillik az osztályába stb... érdemes lenne erről vele elbeszélgetni, ha ki jön szóra.

tással lehet a neveltetés, de valamilyen alapvető személyisége minden embernek van, amit nem tudunk befolyásolni, vagy csak akkor, ha tényleg odafigyelünk rá, és tudjuk az okát. tehát aszerint neveljük. de nem könnyű

2015. okt. 4. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!