Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy félek, és...

Miért van az hogy félek, és nagyon nem bízom a szüleimbe?

Figyelt kérdés
Van egy nagyobb problémám is,de félek segítséget kérni tőlük.Nem drog ügy,hanem lelki és idegi probléma.
2015. szept. 28. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet h nem tapasztaltad meg velük az érzelmi biztonságot már egászen pici baba korod óta. Sokan vagyunk így. A Mérgező szülők c könyv jól leírja ezt a jelenséget. Mindenesetre sajnos csak ők vannak, nem tudsz mást választani helyettük, ha vmi nagyon komoly ügyben kell segítség, kénytelen vagy elmondani nekik, de már most mondom, ha nem elfogadóan, empátiával reagálnak, az az ő felelősségük, nem a tiéd.
2015. szept. 28. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:

segits magadon először

kezdj el egy csoportos testedzést

ez oldja a streszt és erősitené a szociális képességeidet

szedj vitaminokat, citromfű teát

egyél sok halt, zöldségek, gyümik

a legfontosabb kapcsold ki a tv-t net-t és menj emberek közé

a szüleid nem tudják helyeted megoldani az életedet

2015. szept. 28. 21:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom,az hogy emberek közé azt hogy érted ? Nem szoktam szórakozóhelyekre járni,én elégé magamba forduló vagyok
2015. szept. 28. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:

a magadba fordulás okoza a problémákat

probálj ki pár közösségi programot sport, dráma klub, föző tanfolyam minden nap legyen valami sokkal jobban éreznéd magad

2015. szept. 28. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!