Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá a szüleimet,...

Hogyan vegyem rá a szüleimet, arra h megvegyenek nekem valamit (apróságokra gondolok: telefontok, video játék Vag ha nem veszik meg engedjék hogy én megvegyen. Hogy vegyen rá őket hogy megengedjék hog az ÉN pénzemből vegyem meg azt amit szeretnék?

Figyelt kérdés

Igazából van megtakarított pénzem; több mint 70000 ft amiből megtudnám venni azokat az ''apróságokat mint egy video jatek, vagy tok

De ők azt mondják h most nem (elég jól keresnek)

Azt nem értem hogyha azt a pénzt én jerestem, takarítottam meg akkor miert nem enedik hogy vegyek belőle olyan dolgot amit szeretnék... Ők azt mondják hogy gyűjtsem a pénzt ha karácsonykor szeretnék egy új laptopot, de én laptopot csak úgy veszek hogy csak én használom és nem fogom kitenni közhasználatra az egész családnak. Mondtam nekik ha ki akarják tenni a laptopot (ha megveszem) akkor miért nem vesznek egy új gépet...szerintem úgy lenne korrekt ha karácsonykor ők vennék meg nekem azt amit szeretnék, évközbe meg ha úgy érzem szükségem van valamire akkor azt meg én megvenném magamnak.....

2015. szept. 26. 23:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Hány éves vagy? Ha te kerested gondolom 16 elmúltál. Szerintem csak pánikolnak hogy elköltöd mindet. De egy telefonra kell tok különben össze karcolódik/ütődik. Ebayről is vehetsz töredék áron nagyon jókat árulnak. Ne kérj engedélyt vedd meg amit szeretnél.
2015. szept. 27. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:
43%

Ez azért komoly, hogy úgy vennének NEKED laptopot (mármint hogy úgy állítják be, hogy neked vették), ha az amúgy közös. Az meg pláne, ha a saját pénzedből vett laptopot akarják folyamatosan használni.

Én az alábbiakat tenném:

-telefontokot lehet 1-2 dollárért rendelni ebayen... ha ennyiért is beszólnak, akkor tényleg nem százasok

-ha veszel laptopot, akkor nehezen kitalálható jelszóval védd le, vagy vidd magaddal mindenhova (és igen, előtte beszéld meg velük, hogy nem közös családi használatra veszed, ha nem ők veszik meg neked)

2015. szept. 27. 18:22
 13/13 anonim válasza:
Sziasztok én 17éves vagyok és még emlékszem arra az időkre amikor én is minden szír szart akartam venni játékokban. Gondoljatok bele ti kockák akartok lenni egész életet ek be csak 1van mennyetek ki a szabadba és csesszétek el az életet eket
2022. nov. 1. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!