Téged szeret az anyád?

Figyelt kérdés
Légyszi kort is írj.
2015. szept. 26. 19:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken a válaszokon mit lehet lepontozni vajon?
2015. szept. 27. 00:54
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze.

26/N

2015. szept. 27. 06:56
 33/41 anonim ***** válasza:

Sosem ereztem. Mondani mondta, de nem latszott oszintenek. Ez be is igazolodott legutobbi, kb egy evvel ezelotti vitanknal. Azota nem talalkoztunk, nem is keresem. Allitasa szerint (sms-t kuldott) hianyzom neki es szeret, de meg se probalja felvenni velem a kapcsolatot.

29N

2015. szept. 27. 09:02
 34/41 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém van a szüleimmel, normálisak és nagyon szeretnek.

26N

Ui: kérdezem, miért lettek lepontozva azok akiket szeret az anyjuk? Vagy csak irigyek? Sajna az ember nem tudja megválasztani a szüleit, én is sajnálom azokat akiknek nem jutott ki a szeretetből, de emiatt nem kéne a válaszok hasznosságát megkérdőjelezni.

Elnézést, hogy így kifakadtam, csak nem szeretem, ha valaki nem tudja, hogy kell használni az oldalt.

2015. szept. 27. 12:01
 35/41 anonim ***** válasza:

Nem. Régóta szóba sem áll velem, direkt kerül, pedig sok mindent tettem azért, hogy jobb legyen neki.

30

2015. szept. 27. 12:32
 36/41 anonim ***** válasza:
67%
A tesómat es engem mindennel jobban szeret anya es mi is ot.Soha nem leszek olyan jo anya mint o,ettol felek 29 eves,terhes kismama
2015. szept. 27. 18:13
 37/41 anonim ***** válasza:
de jó azoknak, akik jókat írtak. nálam az a helyzet, hogy ő azt hiszi, hogy igen. a valóságban pedig összetett a dolog. van egyfajta majomszeretet, másrészt pedig senki sem bántott annyit, mint ő. azáltal is, hogy a szeretett családtagjaimat is mindig bántja. De ő ezt teljesen máshogy látja. Sajnos nagyon komplikált eset.
2015. szept. 27. 22:27
 38/41 anonim ***** válasza:

Nem, de legalább kölcsönös.

41/N

2015. szept. 28. 14:55
 39/41 anonim ***** válasza:

Vén szatyor vagyok.

Nem szeret. De minden oka megvan rá. Tönkretettem az alakját, nem olyan nemű lettem, mint amit várt. Mindig útban voltam, és sokat beteg. Kierőltettem egy testvért.

Nem ütöttem rá, sőt.

A baj az, hogy ő mindig azt mondta, és mondja ma is, hogy szeret. Hogy a vérét cseppenként elcsöpögtette volna értem. Hogy mindent megtett értem.

Ami még igaz is lehet, a maga módján, amíg nem vesszük figyelembe, hogy mennyire más volt minden a testvéremnek, aki anyukám kiköpött mása.

Szerintem a lelke mélyén bánja, hogy egyáltalán megszülettem, de akkor még nem volt választás.

2015. szept. 29. 03:52
 40/41 anonim ***** válasza:

Nem

59 eves no vagyok

2015. szept. 29. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!