Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is ennyire erősen érez a...

Más is ennyire erősen érez a szülei anyagi helyzete iránt?

Figyelt kérdés
szüleimmel lakok eggyütt. mindent megtennék értük, lakáshitelt is kifizetném, rendbevágnám anyagilag magunkat, és folyton ez frusztál, hogy nem tudok a semmiből 10millió ftot előteremteni, az a vicces, hogy egyfajta küldetéstudatot érzek, hogy mindent megszerezzek a családnak, mert mi megérdemelnénk, és ezt már annyira bebeszéltem magamnak, hogy egyszerűen tudom, hogy sikerül. Annyira grandiózusan gondolkodom, hogy képtelen vagyok felfogni, és elhinni, hogy nem sikerül, nem akarok éveket várni, azonnal akarom. szörnyű.
2015. szept. 25. 20:02
 1/9 A kérdező kommentje:

valójában egy valami miatt félek az az IDŐ! Szinte megígértem magamnak hogy milliomosok leszünk, MOST.

Nem addigra, mire ők lesznek öreg, ráncos 65 évesek, azt akarom hogy kiélvezzék a vagyont, pénzt amíg viszonylag fiatalok -kerek 40évesek- a vágyaikat akarom teljesíteni, hogy boldogok legyenek, nekem ez lenne a mostani vágyam, az én boldogságom. mire 65évesek lesznek, addigra lesz vagyon, ők viszont életük alkonya felé közelednek.

2015. szept. 25. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem ertem teljesen.

Hany eves vagy es ha mar dolgozol, mivel foglalkozol, hogy milliokat akarsz keresni?

Elarulod mit jlent az, hogy "grandiózusan gondolkodni"?

2015. szept. 25. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kitalálom, kb 13 éves vagy...
2015. szept. 25. 20:13
 4/9 A kérdező kommentje:
"aki dolgozik annak nincs ideje meggazdagodni" ha valamit megigérsz, és nem teljesíted, akkor egy idő után egyre erősebb lesz az érzés, hogy teljesítsd, nem? valami hasonlót érzek én is. túlságosan empatikus vagyok.
2015. szept. 25. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
hmmmm
2015. szept. 25. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
buta vagy.
2015. szept. 25. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Idovel majd felfogod, hogy ez nem a te felelosseged.

Minden egyes tartozast a szuleid csinaltak, sajat maguknak, a felelosseguk teljes tudataban. Ha ettol nagyon szegenyek, az az o bajuk, mert rosszul donttotek. Ha ettol meg nem szegenyek, akkor minden rendben van. De ha gazdagok akarnak lenni, miert nem tesznek erte ok maguk? Miert nem tettek erte eddig? Ha probaltak es nem sikerult, az is az o hibajuk. Ha akarsz segiteni es tudsz is az nagyon jo, viszont a szuleid anyagi helyzete nem a te kezedben van.

Akarnak ok egyaltalan milliomosok lenni? Mi van, ha valahogy elered, hogy gazdag legyel, ok pedig egy fityinget nem fogadnak el? Mert nem szamit nekik a penz, mert boldogok attol, hogy jo emberek... Nem tudhatod.

2015. szept. 25. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy kamum, vagy a kis fantáziavasutadon robogsz ami fel-fel száll a fellegekbe.
2015. szept. 25. 21:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazából, ebből csak én csinálok problémát.
2015. szept. 25. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!